Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 83

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 sie 2006, 21:35

Ale widzisz nie wystarczy napisać, że widzisz niekonsekwencję, bo nie wiem o co chodzi, o jaką konkretnie niekonsekwencję. Jestem pełen niekonsekwencji i nie wiem o jaką w danym momencie Ci chodzi. Rzućmy słowo "brukowiec", bo dla mnie jest to już tak zamotane, że nie rozumiem, czy sobie żartujesz, czy dalej uważasz, że dla wszystko brukowiec, czy dla Ciebie pod jakimś względem jakaś gazeta jest brukowcem . Jesli chodzi o profesjonalizm i obiektywizm, to widzę, że według Ciebie brak pierwszego wygląda na brak drugiego :). Otóż brakuje obu. Mówisz, że trener dawał pretekst, żeby po nim jeździć to jeździli. Cóż idąc takim tokiem rozumowania Legia daje pretekst, żeby nazywać ją drużyną alkoholików. Na Wisłę najeźdzano dłużej niż ostatnie pół roku. Co sezon dowiaduję się jakich magików sprowadziła Legia (heheh pamiętacie tego Egipcjanina, czy gościa co robił łamiące-nogi-wślizgi? gdzie te niedawne jeszcze gwiazdy?), jak ledwo Wisła się trzyma. Jeszcze moment i napiszesz, że teraz jest prowadzona nagonka na Legię wywołaną pogonią za sensacją. Rozczaruję Cię. Poza kwiecistym artykułem ŻW widzę same rzeczowe newsy, bez wtykania w to opinii. Nie widzę obrażania kogokolwiek. Tuzimki, Błońskie itp. nie rywalizują w kwestii plucia na klub, jak to miało miejsce na wiosnę w przypadku Wisły. Pokaż mi gdzie jadą po Wdowcu (bo na przykład Petrescu przekręcali nawet nazwisko w prasie na Płaczescu, to nie jest jakiś wymysł internautów). Pokaż mi gdzie jadą po kibicach - rasistach (nie trudź się, to była tylko wypowiedz Ouattarry, żaden dziennikarz nie pisał na ten temat, tylko przytaczał jego słowa).

Masz marne pojęcie co to znaczy zła prasa. Ja pamiętam hitowy artykuł "Cupiał popłakał się" w PS :lol:. "Na meczu z xyz obecnemu na loży VIPów Bogusławowi Cupiałowi wyraźnie spłynęła łza kiedy kibice krzyczeli Basałaj spierdalaj" :lol:. Konkluzja była taka, że w Wiśle tak źle, taka atmosfera grobowa jak zawsze, że aż Cupiał płacze :lol:. Albo jak jakiś dziennikarz rumuński za granicą mówił coś o Petrescu, podbił do niego podniecony dziennikarz zwany Wilczyńskim i zaczął mówić, że Petrescu zachowuje się jak Mourinho, wszędzie widzi spiski i nie potrafi pogodzić się z porażką. O tym, że zespół czuje się zagrożony, bo Petrescu preferuje swoich i boją się, że Chiacu (prawy pomocnik/napastnik) będzie grał za Baszcza (prawy obrońca) pisałem niedawno.
Zico_FCI pisze:Okazało się że piłkarze, działacze czy trener Legii nie są doskonali.
Wiadomo szok, ale na chleb trzeba zarabiać i pisać o tym smutnym wydarzeniu. Boję się następnego wydania Magazynu Orange Ekstraklasy pt. "Wielkiej Legii pamięci rapsod żałobny".

Nawiasem mówiąc zastanawiałem się czy odpisywać, bo to nie temat o mediach, a Ty jesteś szczelnie zamknięty w swoim kokonie, więc nie dotrę do Ciebie. Nie udało mi się też napisać równie zwartego tekstu, co poprzednio, więc pewnie zaatakujesz mnie cytowaniem selektywnym, moimi zdaniami wyrwanymi z kontekstu i jakąś tam ironią. A szkoda, bo poprzedni post był nawet rzeczowy i zawierał więcej niż jedną linijkę. I jeszcze jedno. Musisz być ciekawym człowiekiem, skoro uważasz za normalne, że media po kimś jadą :o. To znaczy jeśli jadą po Petrescu, bo przy innych to już się jakiś sprzeciw pojawia...

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 18 sie 2006, 12:38

...z Legią tak zawsze jest. Mistrzostwa napewno nie obronimy!

Co sobie myślał Wdowczyk oddając Rzeźniczaka i Djokovića a nie kupując na ich miejsce nikogo? Rzeźniczak jest jednym z najlepszych młodych środkowych obrońców w Polsce - powinien w Legii zostać!

Poza tym jak chcemy coś zwojować w Europie to powinniśmy mieć odppowiednich piłkarzy wysokiej klasy. A mamy tylko: Fabiana, Choto, Edsona i...Szałachowskiego! A na innych pozycjach? Kiełbik, Szala, Włodar, Bronek, Surma czy Vuko to solidni pracusie, dobrzy na Polską ligę, ale za słabi na Europe! To już Wisła jest od nas lepsza bo ma prawie samych reprezentantów! Wystarczy popatrzeć na...na Szachtar - Hubshman (reprezentant Czech), Srna (rerezentant Chorwacji, grał świetnie na MŚ), Elano (reprezentant Brazyli!!!!!), Aghahowa (reprezentant Nigerii)...no i z czym Legia do Ludzi? Już jak kupują jakiegoś młodego gracza (Jędrzejczyk) to niechto będzie przynajmniej podstawowy zawodnik Kadry U-16 czy U-17 !!

Poza tym jest wielu piłkarzy w Europie którzy nie mają klubu...są za darmo do wzięcia i mają wyrobioną markę: Flavio Conceicao, Olembe, Henchoz, Heinz, Doriva, Bunjevcević, Naybet, Iuliano, Abejon, Wamberto, Dublin, Di Biagio, Bonnisell, Delvecchio, Sartor.....i tak długo by wymieniać! Może to są podstarzałe gwiazdy...ale lepszy Di Biagio w Legii niż Surma, albo Delvecchio niż Nędza!! A wystarczy tylko chcieć!

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 sie 2006, 12:43

Alkoholiko pisze:Poza tym jest wielu piłkarzy w Europie którzy nie mają klubu...są za darmo do wzięcia i mają wyrobioną markę: Flavio Conceicao, Olembe, Henchoz, Heinz, Doriva, Bunjevcević, Naybet, Iuliano, Abejon, Wamberto, Dublin, Di Biagio, Bonnisell, Delvecchio, Sartor.....i tak długo by wymieniać! Może to są podstarzałe gwiazdy...ale lepszy Di Biagio w Legii niż Surma, albo Delvecchio niż Nędza!! A wystarczy tylko chcieć!
Czy Ty na serio uważasz, że Ci zawodnicy chcieliby na starość (piłkarską) wyjechać ze swoich krajów akurat do Polski, aby kopać na amatosrkim poziomie za marne grosze? :lol2:

Gratuluję wyobraźni. Albo nie.

Zresztą pomysł budowania składu z takich piłkarzy to już w ogóle [']
Ostatnio zmieniony 18 sie 2006, 12:47 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 18 sie 2006, 12:43

Alkoholiko pisze:Poza tym jest wielu piłkarzy w Europie którzy nie mają klubu...są za darmo do wzięcia i mają wyrobioną markę: Flavio Conceicao, Olembe, Henchoz, Heinz, Doriva, Bunjevcević, Naybet, Iuliano, Abejon, Wamberto, Dublin, Di Biagio, Bonnisell, Delvecchio, Sartor.....i tak długo by wymieniać! Może to są podstarzałe gwiazdy...ale lepszy Di Biagio w Legii niż Surma, albo Delvecchio niż Nędza!! A wystarczy tylko chcieć!

Wstawiłbym to do "Złotych Ust" ale po erze Dombrosia trzeba troszkę odsapnąć.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 sie 2006, 12:46

Alkoholiko pisze:To już Wisła jest od nas lepsza
Już nawet taka Wisła jest lepsza. Oj, z Legią naprawdę fatalnie :smile2:.

Wystarczy tylko chcieć? Trzeba jeszcze sprzedać TVN, żeby mieć na pensje dla takich grajków :mrgreen:, a i tak nie przyjmą ferty ze względu na niski poziom ligi.

Nawiasem mówiąc:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Jakikolwiek pomysł jest lepszy od kompletnego braku, jak w przypadku projektu stadionu Wisły. Tylko to ma kosztować 462 mln zł :|? Połowa kasy chyba za rozsuwany dach :lol:.

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 18 sie 2006, 17:53

A w Katarze jaki jest poziom ligi? A grają!

['] // Niggaz

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 18 sie 2006, 17:56

Alkoholiko pisze:A w Katarze jaki jest poziom ligi? A grają!
Bo kase maja.

Poeta ze mnie 8)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 sie 2006, 18:28

Piwus zacznijmy od tego, że nie mam potrzeby pisania wypracowania w każdym poście. Zwłaszcza kiedy mam do przekazania informację prostą/nieskomplikowaną. To po pierwsze.

Po drugie. Jeśli chodzi o Wdowczyka i rzekomy brak krytyki w jego kierunku to od razu Cię rozczaruję. Jednym słowem – Wdowczyk jest tępakiem, który nie ma zielonego pojęcia o piłce nożnej i wszystkich aspektach z nią związanych.

Nie wiem też za bardzo co masz na myśli pisząc o „rzetelnych newsach”. Czy rzetelną informacją jest tekst o dwóch … tzn. już trzech zwalczających się grupach w drużynie ? Czy rzetelne jest rozpisywanie się o tym co się dzieję w szatni Legii mimo, że nie ma się o tym zielonego pojęcia ?

Kolejna i chyba najważniejsza sprawa/ Załóżmy, że to o czym od dawna piszesz jest prawdą. Tzn. wszyscy (zdecydowana większość ?) dziennikarzy w Polsce to legioniści. I ci rzekomi fani Legii piszą „pozytywne bzdury” na temat Legii a przy każdej nadarzającej się okazji przywalą Wiślę czy komu tam jeszcze chcesz. Załóżmy, że tak jest. To ja się teraz pytam – i co z tego ? Czy za każdy artykuł są przyznawana punkty ekstra w tabeli ligowej ? czy przez to poszczególni zawodnicy grają lepiej ? czy może do klubowej kasy wpływają jakieś premię ?
piwus pisze:Ty jesteś szczelnie zamknięty w swoim kokonie, więc nie dotrę do Ciebie
Chyba Ci się coś pomyliło. To nie ja widzę wszędzie dookoła spiski. A tak przy okazji – ostatnio na stronie głównej pojawił się news wyjaśniający jak się tworzy terminarz. Jeśli się nie mylę to zapomniałeś go skomentować i wyjaśnić jak to się ma do ułożonego terminarza po Legię w poprzedniej rundzie.

piwus pisze:Jakikolwiek pomysł jest lepszy od kompletnego braku, jak w przypadku projektu stadionu Wisły. Tylko to ma kosztować 462 mln zł ? Połowa kasy chyba za rozsuwany dach .
I za parking podziemny. )Choć w tym przypadku radzę się nie sugerować na przykład stadionem w Kielcach i jego niską ceną.) Niestety znając życie i opieszałość niektórych decydentów to stadion pewnie powstanie gdzieś na stulecie klubu. Zresztą jeżeli ITI się nie dogadało z Niemcami w kwestii wynajmu to mogą się pojawić kolejne problemy. Jakiś czas temu Miklas chyba mówił, że jeżeli ITI nie wygra przetargu to pod znakiem zapytania stanie w ogóle byt Legii. Wiadomo, że Walter i spółka raczej byli za opcją rozbudowy obecnego stadionu więc w tym przetargu nie mieliby żądnych szans na zwycięstwo. Z drugiej strony przedstawiciele tej niemieckiej firmy mówią, że nie wyobrażają sobie innej opcji niż ta w której gospodarzem obiektu będzie Legia. Nie wyobrażają sobie także pobierania z tego tytułu jakiś opłat.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 sie 2006, 20:14

Zico_FCI pisze: Nie wiem też za bardzo co masz na myśli pisząc o „rzetelnych newsach”. Czy rzetelną informacją jest tekst o dwóch … tzn. już trzech zwalczających się grupach w drużynie ? Czy rzetelne jest rozpisywanie się o tym co się dzieję w szatni Legii mimo, że nie ma się o tym zielonego pojęcia ?
Wiesz... legia.com.pl pisała ta opinię (jakże zabawną i celną o grupach w Legii) na podstawie ŻW, które sam wyśmiałem. Wyznaczasz sobie największe ekstremum z dotychczasowych prasowych artykułów i starasz się udowodnić, że wszystkie gazety tak piszą.
Zico_FCI pisze: Chyba Ci się coś pomyliło. To nie ja widzę wszędzie dookoła spiski. A tak przy okazji – ostatnio na stronie głównej pojawił się news wyjaśniający jak się tworzy terminarz. Jeśli się nie mylę to zapomniałeś go skomentować i wyjaśnić jak to się ma do ułożonego terminarza po Legię w poprzedniej rundzie.
http://www.pilka.pl/index.php?ls=PL&mid=1&show=59441
Brakuje argumentów to się zaczyna odwracanie uwagi "hahaha, a wam się nie podobał terminarz" :lol:. Dziecinada. Nie twierdzę, że widzisz wszędzie spiski (twierdzę, że nic do Ciebie nie dociera, przećwicz czytanie ze zrozumieniem, a nie obrażaj się odruchowo), za to Ty ciągle walisz jakimiś wycieczkami personalnymi "bo ty, bo tobie". To pierwsze co się rzuca w oczy.

Drugie co sie rzuca w oczy, to to, że próbujesz mnie zagiąć tekstem z serwisu, który trochę znam (pilka.pl), który był pisany z kolei pisany na podstawie artykułu z wislakrakow.com czyli popularnego TWSD, które codziennie odwiedzam. Które z kolei wzięło materiały z Ekstraklasy SA. W dodatku artykuł kończy się konkluzją, że zeszłoroczny terminarz był niezgodny z konwencją:

"W sezonie 2005/2006 Odra Wodzisław zajeła 7 miejsce. W tym sezonie rywaliami Odry są drużyny które rozgrywały wczesniejszy mecz z Legią. Rodzi się pytanie. Dlaczego w tamtym sezonie rywali Wisły nie podejmował bezposrednio Górnik Łęczna (7 miejsce na koniec sezonu) lecz walcząca o mistrzostwo Legia Warszawa?"

Wiesz, to, że artykuł był zatytułowany "Jak powstaje terminarz", nie znaczy, że będzie w nim jedyna słuszna "prawda", którą wyznajesz. Śmiejesz się ze mnie, że nie skomentowałem, kiedy ten tekst się ukazał. Mogę to zrobić teraz: "sama prawda" :)

:lol2:

Chyba się trochę wygłupiłeś ;). Trzeba było najpierw przeczytać, na co się powołujesz.

Reszta to takie oklepane frazesy, jedyne co nowego, to znaleziony tekt w Wyborczej o Wdowcu :brawo:. Faktycznie nie wiedziałem, ze ktoś odwazył się na jego krytykę, potrafię się przyznać :). Chociaż sam artykuł jest rzeczowy, no... chyba, że czyta się tylko nagłówki, to mozna odnieść wrażenie, że miesza się Wdowca z błotem. Żadnym faktów zmyślonym nie widzę. Jak mówię, nie wiesz co to zła prasa. Na wszelki wypadek nie mówię, że powinieneś wiedzieć, bo przecież Wisłą się nie interesujesz. Jak mówię, nadinterpretujesz. Wdowczyka nikt nie obraża, nie ma nagonki. Widze tylko debatę, czy on faktycznie "jest tak wspaniały jak się wszystkim wydawało"? Ale co ja wiem, ja widzę tylko spiski.

PS. Pytasz czemu warszawscy dziennikarze mieliby sympatyzować z Legią i rysować jej rywali w gorszym świetle. Odpowiedz tkwi w pytaniu. Proponuję wrócić do działu włoskiego, bo ja nie jestem nerwowy, ani świergot, kieruję się pewną logiką. I niestety nie wystarczy mnie wyśmiać, żeby być górą.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 18 sie 2006, 21:27

Ta dyskusja chyba nie ma sensu bo ani Ty mnie nie przekonasz ani ja Ciebie. Acha i nie wkładaj mi w … klawiaturę słów których napisałem. Gdzie się z kogoś wyśmiewam ? gdzie wyzywam od idiotów ? Nic takiego nie ma/miało miejsca więc mi tego nie wmawiaj.

Bardzo przepraszam za krótki posta ale nie mam czasu ani ochoty na dłuższy.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 sie 2006, 21:38

Zico_FCI pisze:Gdzie się z kogoś wyśmiewam ?
Tutaj chociażby była zadedykowana mi zmiana tematu, więcej niż jeden post nie chce mi się szukać.
Zico_FCI pisze: Chyba Ci się coś pomyliło. To nie ja widzę wszędzie dookoła spiski. A tak przy okazji – ostatnio na stronie głównej pojawił się news wyjaśniający jak się tworzy terminarz. Jeśli się nie mylę to zapomniałeś go skomentować i wyjaśnić jak to się ma do ułożonego terminarza po Legię w poprzedniej rundzie.

:smile2:

Ale z tym artykułem, który miał mnie zdruzgotać i tak dobra akcja :lol:. Wyjątkowo plus za sprzęt ;).

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 sie 2006, 0:20

Dlaczego obcokrajowcy w Legii piją? :lol:

Przed Eltonem byli inni. Pijący cudzoziemcy to nienowy problem w historii piłkarskiej Legii.

Elton odsunięty od składu Legii za jazdę po pijanemu (11-08-06, 20:42)
Przed pięcioma laty emocje wzbudził Moussa Yahaya. Legionista z Nigru w środku tygodnia zataczał się w centrum Krakowa. Trafił do izby wytrzeźwień. Zakutego w kajdanki w relacjach telewizyjnych widziała cała Polska. Dziś reprezentuje barwy Gminnego Klubu Sportowego w Trzebiatowie. Rodak Eltona - Giuliano - grając na skrzydle Legii, strzelał ważne bramki. Niestety, dwukrotnie został przyłapany na jeździe po pijanemu. Odebrano mu prawo jazdy, też spędził noc w izbie wytrzeźwień.

Szukają towarzystwa

Elton nie mówi po polsku, a kontakt ma tylko z brazylijskimi kolegami i swoim menedżerem. Pozostali Brazylijczycy w Legii ostatnio także nie błyszczą. Sam Elton nie pił. Hugo i Rogera kilka razy widywano wieczorami na mieście. Choć odnośnie tego drugiego padają zastrzeżenia, że co prawda lubi się bawić, ale jest abstynentem. W krytycznym momencie Elton miał obok siebie tylko Edsona. - Obcokrajowiec, który znajdzie się nagle w nowym środowisku, może mieć problem ze społeczną aklimatyzacją. Trening to tylko fragment dnia, później taka osoba zastanawia się co zrobić z resztą czasu - mówi Joanna Heidtman, psycholog pracująca krótko w ubiegłym roku z piłkarzami Legii. - Piłkarze są znani z tego, że piją alkohol, chodzą na dyskoteki, uprawiają hazard. Menedżer powinien takie rzeczy wiedzieć, inaczej staje się zakładnikiem ich postępowania. Pilotując transfer, należy zwrócić uwagę przede wszystkim na cechy charakteru zawodnika - mówi Jarosław Kołakowski, menedżer piłkarski.

Piją, ale chociaż są dobrzy?

- Gdy Edson jest przy piłce, jestem spokojny. Gdy musi ją odebrać rywalowi, zaczynam się bać - ocenia Mirosław Trzeciak, były reprezentant Polski. Dariusz Wdowczyk ustawiał gracza z przeszłością w Olympique Marsylia i Sportingu Lizbona na pozycjach obrońcy i defensywnego pomocnika. W obu przypadkach było najwyżej tak sobie.

Z kolei środkowy obrońca Hugo nie dograł nawet do końca pierwszej połowy meczu z Bełchatowem. - Jest za słaby na Legię - mówi Tomasz Wieszczycki, były legionista. - Braki szybkościowe mógłby nadrobić odpowiednim ustawianiem się na boisku, niestety tego nie potrafi - dodaje.

- Gdzie jest ten Roger? - pytają przy Łazienkowskiej. Guerreiro nadal gra efektownie, ale już nie tak skutecznie jak na wiosnę. Jego dośrodkowania pozostawiają wiele do życzenia. - Nie gra zespołowo, długo holuje piłkę i często ją traci, narażając Legię na niebezpieczne kontry - ocenia Maciej Szczęsny, były świetny bramkarz, a dzisiaj komentator telewizyjny. Roger na razie zdobył tylko jednego gola, i to z rzutu karnego. Niemniej fakty są takie, że cztery z pięciu goli w lidze zdobyli Brazylijczycy (piątego Serb Miroslav Radović - Polacy więc ani jednego).

Elton Brandao w ataku miał poprawić skuteczność Legii. Nie poprawił. Zdołał strzelić dwie bramki (jedną w eliminacjach Ligi Mistrzów słabym Islandczykom) i został przyłapany na jeździe po pijanemu. - Chyba nie wyrósł jeszcze z gry na plaży - mówi Szczęsny. - Jest dobry technicznie, ale co z tego? Gołym okiem widać, że nie wie, co to taktyka i zawodowa piłka.

Jeszcze kilka lat temu Legię zalewała czarna fala nigeryjskich kopaczy, którzy nie przebili się do pierwszego składu, a karierę w Warszawie kończyli, sprzedając płyty na Stadionie Dziesięciolecia. Edson, Hugo, Roger i Elton są od nich o niebo lepsi. - Ale oni nadal pozostają podwórkowymi gwiazdeczkami - ripostuje Wieszczycki. - Legionistom brakuje waleczności, a powinni krzyknąć: bierzemy siekierę i idziemy na wojnę - zaznacza Szczęsny. Jedno jest pewne - Brazylijczycy grający w Legii nie są tak dobrzy, jak ich malowano przed rozpoczęciem sezonu.

Wg mnie to oni szybko się aklimatyzują, przecież Polacy przede wszystkim potrafią pić :>

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 21 sie 2006, 16:57

Lukaz Stary ten artykuł. Już nie piją :naughty: podobno klub kazał im się zaszyć :]

Nie wiem dlaczego w meczu z ŁKSem nasz sędzia podyktował karnego, którego nie powinien był podyktować. Widocznie zapomniał, która ręka go karmi :angry2: Ale nie ważne, jest kilka punktów starty więc będzie co odrabiać tak jak w poprzednim sezonie. Przecież nudno byłoby tak prowadzić przez cały sezon :smile2:

Przed meczem z Szachtarem nie za ciekawie wygląda sytuacja z obrońcami. Hugo, Choto, Bronowicki i Szala kontuzjowani, Edson bez formy, Balde nie zbyt pewny a Jędrzejczyka to lepiej pominę. Najgorsze jest to że Legia w optymalnej formie miałby realne szanse na awans a teraz to pozostaje tylko wiara w cud :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 sie 2006, 17:30

Zico_FCI pisze:Nie wiem dlaczego w meczu z ŁKSem nasz sędzia podyktował karnego, którego nie powinien był podyktować.
Nie wiedziales ze w polskiej lidze rzadza sedziowie a nie regulamin? Wiec o co ci chodzi :lol:
Zico_FCI pisze:Ale nie ważne, jest kilka punktów starty więc będzie co odrabiać tak jak w poprzednim sezonie.
Piorun nigdy nie uderza 2 razy w to samo miejsce.
Zico_FCI pisze: Najgorsze jest to że Legia w optymalnej formie miałby realne szanse na awans a teraz to pozostaje tylko wiara w cud
W optymalnej formie Szachtar zmiotl by Legie z boiska.

EDIT

Przegrana Legii = Niesluszna przegrana. Taki wzor trzeba wprowadzic na Lazienkowska ;)
Ostatnio zmieniony 21 sie 2006, 17:32 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
matt
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt » 21 sie 2006, 17:31

Obrona Legii na dzień dzisiejszy dziurawa. Jeśli Choto się nie wykuruje, to na środku obrony w meczu z Szachtarem zagra pewnie......Surma :roll: Edson na lewej obronie, a Kiełbowicz na prawej. Na dodatek Legia zagra systemem 3-5-2, a to nie najlepiej wyglądało w ostatnim meczu. To tylko spekulacje, a co wymyśli naprawde trener Wdowczyk? Zobaczymy juz w najbliższych dniach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”