Mercato Nerrazzurich!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 19 sie 2006, 12:09

Sero pisze:Czyli jednak Oba Oba odejdzie Sad szkoda, bo bardziej byłem za sprzedażą Cruza czy Chino, ale to wola Martinsa. Przed transferami Zlatana i Crespo zapowiadał, że odejdzie, więc żalu mieć nie możemy.
Jedyny pozytyw, że nie wyladował w innym klubie Seria A. Juz kazdy wie jak takie transfery kończyły się dla Interu.
Sero pisze:Jak podają raporty we Włoszech, Inter rozpoczął negoacjacje z Auxerre w sparwie obrońcy Younesa Kaboula [...]
Czyli wydaje się pewne, że Burdisso odejdzie. Szkoda dla Interu bo argentyńczyk jest bardzo solidnym, wszechstronnym graczem. Jednak dla samego zawodnika, mimo gry w drugiej lidze krok do przodu. Wreszcie bedzie grał. W Mediolanie przypadła by mu tylko rola rezerwowego.
Co do tego Kaboula to nie widziałem nigdy w akcji, ale chyba jesli zainteresował się nim Inter to cos musi byc na rzeczy. W przypadku odejscia Burdisso i zastąpienia go Francuzem, to raczej ostatni transfer w strone Interu. Teraz czas troche wyszczuplic kadre napastników.

Jeszcze troche o Pizarro. Jak przeczytałem, że odchodzi do Romy to mnie krew zalała. Jak mozna pozbywać się jedynego kreatywnego pomocnika. Tutaj wielkie wyrazy uznania dla Manciniego, bo prawdopodobnie to po jego interwencji David zdecydował się pozostać w Interze. Ale co mu powiedział? Może, że bedzie próbował grać 4-3-3. Jednak dla mnie to ustawienie przy obecnych skrzydłowych nie przyniesie pożadanych efektów. Nasi skrzydłowi lepiej pasuja pod system 4-4-2

Wróć do „Wracając Do Meritum”