A tam cicho być - jak rzekł kiedyś znany satyryk. Wg mnie Majdan wyglądał niewiele lepiej - za czasów Radka każda ( !! ) akcja, która szła w okolice pola karnego Wisły była przeze mnie obserwowana z ciśnieniem 140/260. Każde dośrodkowanie w pole karne było jak strzał z rzutu karnego. Eh ludzie - wole Pawełka, który gra dobrze nogami, dobrze się ustawia i piąstkuje, umiejętnie skraca pole strzału napastnikowi (przykład - obrona akcji sam na sam w meczu z Mattersburgiem chyba) itp itd. Jest bramkarzem dobrym, ale my - polacy - przyzwczajeni jestesmy do wybitnosci (vide Dudek, Fabiański, Kuszczak). Wole bramkarza dobrego - a nawet bardzo dobrego - na długo, niż wybitnego na pół roku.Jego niepewność w interwencjach aż razi po oczach.
Piwus dyskusja o tym na TWSD jest prowadzona od lat (czli o tym jak ma wyglądać polityka transferowa Wisły). Nigdy nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie "jak ma funkcjonowac polityka transferowo-szkoleniowa Wisły Kraków", bo pan Cupiał ma własną wizję (którą muszą realizować marionetki typo Ludwika).
Zaje...scie mi sie podobal jeden z ostatnich treningów. Zabawa na całego i po treningu wiekszosc graczy zostawac chciala jeszcze sobie pograc. To jest fajne - druzyna jako calosc, nie indywidualnosci "zgrupowane".