Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fleja
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: fleja » 21 sie 2006, 13:09

Martinho pisze:Wie ktos o 3 punktowej karze dla Widzewa za zamieszki na meczu z GKSem Belchatow lodzkich kibicow? Bo w tabeli kara nie jest uwzgledniona, zreszta nie wiem czy to wogole prawda...
Nie prawda 8). No cóż remis w Zabrzu. Patrząc na przebieg spotkania to z wyniku należy być zadowolonym, ale patrząc na przed meczowe zapowiedzi to pozostaje niedosyt. Tak czy inaczej ja się z tego remisu cieszę ;). Cieszę się również z debiutu Brozia, który dobrze spisywał się w przed sezonywych sparingach i dziwiłem się dlaczego zamiast kontuzjowanego Wawrzyniaka gra Kłoś, a nie właśnie Bróz, który de fakto dobrze zaprazentował się w meczu z Gornikiem ;). Jakie nastroje przed następnym meczem? Być może do składu wróci wspomniany Wawrzyniak, a i dłużej powinnien zagrać Grzelak, który pokazał swoimi wejściami w końcówkach poprzednich, że jest bardzo dobrym zawodnikiem jak na polskie warunki i jestem pewny, że długo nie będzimy musieli czekać na jego pierwszą bramkę w OE ;). Tak więc liczą się tylko 3 punkty w meczu z Arką :twisted:

Wróć do „Polska”