mercato

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

mercato

Post autor: nerwowy » 23 sie 2006, 15:14

Troche denerwujaca powoli robi sie sytuacja, ze dzialacze najpierw obiecuja, iz toz po meczu z Crvena Zvezda przyjda nowi zawodnicy, a tu nadal nic nie wiadomo. Zejde troche z tematu Ronaldo i wroce do Rafaela Sobisa. Jesli by wierzyc zapewnieniom dzialaczy to wlasnie ten zawodnik dzisiaj powinien trafic na San Siro. W jego sprawie wlasciwie ten dzien jest roztrzygajacy, bo jesli nie bedzie zadnej konkretnej informacji na jego temat juz dzisiaj to raczej mozna sie pozegnac z tym graczem, ktory najpewniej wybierze jakis klub w Hiszpanii. Szkoda by bylo go stracic, gdyz to mlody i bardzo utalentowany pilkarz, ktory w niedalekiej przyszlosci moze wiele osiagnac. Tym bardziej to zaboli jesli pomysli sie o jego wyraznym podobienstwie z Kaka, gdyz jego cena jest rowniez niezbyt wygorowana, a wejscie do druzyny mogl miec podobne. No coz wszystko w rekach dzialaczy. Pocieszeniem jest, iz rownolegle z ta cala zadyma wokol Ronaldo, toczy sie tez podobna wokol Teveza i Sobisa. Jednak problemem przy tych 2 ostatnich zawodnikach jest to, ze tak naprawde nie wiadomo kto najbardziej o nich zabiega. Wracajac zas do Ronaldo to ciekawi mnie jakby wygladaly wyniki sondazu wsrod kibicow Milanu we Wloszech na temat - czy jestes za przejsciem Ronaldo do Milanu ? Wedlug mnie bylyby raczej bardzo niekorzystne dla grubasa. W kazdym razie ta cala sprawa z tym Ronaldo smierdzi mi na kilometr, choc sam nie wiem do konca o co tam tak naprawde chodzi.

Wróć do „Wracając Do Meritum”