Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 23 sie 2006, 15:43

Nerwowy ale chyba sądziłeś że zaraz po meczu beda oficjalne informacje ? :roll: mnie też denerwują ale spokojnie jeszcze jest nadzieja. :P Sprawa śmierdzi a jak łysy chodzi po forach Milanu w Italli to sobie to uświadomi :roll: Ale nie to tam też po nim jeżdzą troche :lol:

K u b a troche duże różnica 18 - 35/40 - ja bym wiecej niż 10 nawet nie brał pod uwage - ba wcale bym nie brał pod uwage takiej opcji - niestety to nie moja kasa :roll: Teraz Calderon napalił się i znów robi nadzieje faną Real z Kaka :lol: w sumie to i dobrze może bedzie miał warunki i nie wymięknie :twisted:

Tevez ? a on coś odwalił dziś ponoć :roll: nie przyjechał na trenering - ponoć znów z nowym trenerem wszedł w "rozmowe" :lol: Który jest anty do niego :roll: Ma wode bo ten mu zabrał opaske kapitanską. Jednak na temat tego piłkarze było w ostatnim czasie powiedziane tyle że już nic mnie nie zdziwi. Nawet te argumenty na temat jego rodziny, strachu itd.

Atletico szybko działa - dziś rano Maxi po raz 12 łaczony z Mediolanem = nowy kontrakt - no popatrz że tu raz dwa załatwili a z El Nino 3 miesiąc rozmawiają :roll:

Wróć do „Wracając Do Meritum”