Milan

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 12:56

W calej tej sprawie najbardziej zastanawia mnie, gdzie obecnie znajduje sie agent Carlosa Teveza. Mam nadzieje, ze jesli pan Galliani znajduje sie nadal w Madrycie to i agent tego pilkarza tam jest. Poza tym w Madrycie jest zapewne rowniez przedstawiciel Fernando Torresa, a w koncu logicznie rzecz biorac skad Atletico chcialoby wziac pieniadze na Reyesa. Chyba juz w tym okienku za duzo wydali. Ronaldo ? Chyba we Wloszech wywolalo to zbyt duze poruszenie i watpie, aby pan Berlusconi chcial wracac na fotel prezydenta z takim graczem, bo popelnilby oczywisty falstart. Trudno doprawdy powiedziec o co w tym wszystkim chodzi, ale jedno jest pewne, ze mercato Rossonerich rozgrzalo sie do czerwonosci, a w scislej orbicie zainteresowan jest kilku waznych zawodnikow. Zreszta w sprawie Ronaldo mam nadzieje, iz wkrotce do gry wlaczy sie uwielbiany w czerwono - czarnej czesci Mediolanu prezez Moratti, ktory chce przeszkodzic Milanowi w jego mercato. Dlatego w tej sprawie ten czlowiek ma moje calkowite poparcie. Najlepiej bedzie jeszcze, jak wymieni Adriano na Ronaldo to nawet Mancini bedzie zadowolony i nie tylko on. Co do Gallasa to jego transferu spodziewalbym sie ewentualnie po sprowadzeniu do Rossonerich jakiegos napastnika. Wlasciwie w mojej opinii po przyjsciu Gallasa obrona moglaby pozostac juz bez zmian.

Wróć do „Wracając Do Meritum”