Mercato Rossonerich - Strona 146

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Kto uzupełni atak Rossonerich?

Mirko Vucinić
7
9%
Carlos Tevez
14
18%
Fernando Torres
10
13%
Ronaldinho
3
4%
Ronaldo
9
11%
Rafaell Sobis
5
6%
Maris Verpakovskis
8
10%
Niespodzinka !
3
4%
Nikt z tej listy ...
8
10%
Nikt, bo zmieni się system gry na jednego napastnika ...
12
15%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 12:43

24.08 12.23 -UFFICIALE: Joaquin va al Valencia :!: :twisted: Brawo Nietoperze :!:

vakabayashi pisze:Ronaldo spotka sie z Mijatovicem i powie mu ze chce odejsc do Milanu

Kaka też mu powiedział podobnie :lol: pamiętasz "pragne ..." - swoja drogą Peja i Galliani już sie poznali w nie do końca miłych okolicznosciach dla byłego gracza Real :roll:
vakabayashi pisze:Cena bedzie pewnie w okolicach 26-28 mln euro.

['] :> ? no prosze Cie ...
vakabayashi pisze:Co ciekawe nikt z Realu nie powiedział ze Milan nie ma szans na transfer ze Ronaldo nie odejdzie widać ze chcą sie go pozbyć w pewien sposób
Przeciesz Calderon mówił jasno nie ma mowy tylko Kaka go interesuje :] hehe - teraz znów to powiedział ponoć - słowa Capello na konferencji ! i t d :]

Vakabayashi przepraszam że tak Ci odpisałem ale nie dało rady inaczej :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2430
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 12:53

vakabayashi - Chyba widzisz to zbyt optymistycznie i co ważniejsze zbyt prosto. O wielu wątkach tej sprawy jak dotąd nawet nie mamy pojęcia. Galliani sobie gada z Mijatovic'em...o czym :?: Co uzgodniono :?: Wiemy tylko tyle, że rozmowa zawieszona przez żadania związane z Kaką :roll: Prasa tam swoje podaje, jednak sam wiesz, że informacje często są sprzeczne :P

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 12:56

W calej tej sprawie najbardziej zastanawia mnie, gdzie obecnie znajduje sie agent Carlosa Teveza. Mam nadzieje, ze jesli pan Galliani znajduje sie nadal w Madrycie to i agent tego pilkarza tam jest. Poza tym w Madrycie jest zapewne rowniez przedstawiciel Fernando Torresa, a w koncu logicznie rzecz biorac skad Atletico chcialoby wziac pieniadze na Reyesa. Chyba juz w tym okienku za duzo wydali. Ronaldo ? Chyba we Wloszech wywolalo to zbyt duze poruszenie i watpie, aby pan Berlusconi chcial wracac na fotel prezydenta z takim graczem, bo popelnilby oczywisty falstart. Trudno doprawdy powiedziec o co w tym wszystkim chodzi, ale jedno jest pewne, ze mercato Rossonerich rozgrzalo sie do czerwonosci, a w scislej orbicie zainteresowan jest kilku waznych zawodnikow. Zreszta w sprawie Ronaldo mam nadzieje, iz wkrotce do gry wlaczy sie uwielbiany w czerwono - czarnej czesci Mediolanu prezez Moratti, ktory chce przeszkodzic Milanowi w jego mercato. Dlatego w tej sprawie ten czlowiek ma moje calkowite poparcie. Najlepiej bedzie jeszcze, jak wymieni Adriano na Ronaldo to nawet Mancini bedzie zadowolony i nie tylko on. Co do Gallasa to jego transferu spodziewalbym sie ewentualnie po sprowadzeniu do Rossonerich jakiegos napastnika. Wlasciwie w mojej opinii po przyjsciu Gallasa obrona moglaby pozostac juz bez zmian.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 13:05

nerwowy pisze: koncu logicznie rzecz biorac skad Atletico chcialoby wziac pieniadze na Reyesa.
Pojawiły się nowe plotki w tej sprawie. Otóż Atletico by zapłaciło...Fernando Torres'em. Dokładniej mówiąc Arsenal składa ofertę w postaci Jose Antonio + gotówka, a na Emirates Stadium w jej ramach wędruje Torres.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 sie 2006, 13:12

Pojawiły się nowe plotki w tej sprawie. Otóż Atletico by zapłaciło...Fernando Torres'em. Dokładniej mówiąc Arsenal składa ofertę w postaci Jose Antonio + gotówka, a na Emirates Stadium w jej ramach wędruje Torres.
i wedlug Ciebie Torres sie zgodzi na to??w Arsenalu nie zarabia sie duzych pieniedzy...a Torres powiedzial ze odszedlby(do Milanu) jakby dostal duzy kontrakt...Milan mu moze zaoferowac a Arsenal nie....jakby chcial do Anglii to przeciez Chelsea Man UTD dawaly dosc pokazne ofert za niego a jakby poszedl do Milanu to by im starczylo na Reyesa i nie tylko.....a i jeszcze jedno czy Reyes sie zgodzi??ponoc jest kibicem Realu??tak przynajmniej mowil??

a propo Torresa plotki ustaly nie ma nic mowy o nim...moze bedzie jak z Bonera moze juz jest ugadane tylko sie czeka z ogloszeniem do 1 wrzesnia

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nerwowy » 24 sie 2006, 13:14

Wedlug ostatnich doniesien takze sprawa Edu Draceny ruszyla mocno do przodu. Ma kosztowac zaledwie 3 mln euro, a interesuje sie nim jeszcze Olympiakos. Wprawdzie 3 mln to grosze, ale nie jestem zwolennikiem zbyt duzej ilosci Brazylijczykow w druzynie. Szanse odejscia Fernando Torresa obecnie oceniam wysoko, gdyz Atletico nadal szaleje na rynku transferowym i w jakis sposob musi wyrownac straty w budzecie. Jednak, gdzie trafi to juz ciezko jezdnoznacznie powiedziec. Chyba obecnie najblizej tego pilkarza jest Arsenal, potem Milan, Manchester i na koncu Chelsea, choc jego pozostanie jest rowniez calkiem realne.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 sie 2006, 13:30

mete - Możesz mi wierzyć, że Arsenal ma wystarczająco duży sejf, aby zadowolić oczekiwania kontraktowe każdego zawodnika. Czy Reyes jest fanem Realu to nie wiem. Mówił tylko, że jeśli miałby okazję grać na Santiago Beranabeu, to nie odrzuciłby tej oferty.

Ronaldo oddala się od Mediolanu :wink: Co prawda rozmowy jeszcze się nie zakończyły i mają być wznowione jeszcze dziś, jednak nic nie wskazuje na możliwość osiągnięcia porozumienia :roll: Wszyscy szczęśliwi :twisted:

W międzyczasie Galliani miał się wybrać na negocjacje z Atletico, aby poznać możliwość pozyskania Torres'a. Zatem ta sprawa wraca :wink:

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 24 sie 2006, 13:31

Jeśli chodzi o Torresa, to nie sądze, żeby Arsenal miał jakieś większe szanse. Myślę, że Torres mając propozycje z wiekszych (czyt. bogatszych :P ) klubów pójdzie właśnie tam. Choć osobiście sądzę, że odejdzie dopiero za rok. Obawiam się, że u nas nie sprawdziłby się. Przecież w Serie A - w przeciwieństwie do La Liga - dużo wiekszą uwagę przykłada się do obrony. Bardziej widziałbym u nas Teveza albo Hunterlaara.

gadom
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gadom » 24 sie 2006, 15:05

hunteelar to dopiero drewno jest.wolec go od torresa to nie rozumiem

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 15:14

Miałem już nic nie pisać bo brak sił :? na te ploty natemat nowego członka Al Kaidy ale K u b a nie wiem czy wiesz Janek Hunterlaar zagral w LM - i jest tak samo blisko transferu do Milanu jak kaka do Real :] Popatrz Kanonierzy i Wenger - nie zagrał i Reyes i Cole - chyba cos się święci :roll: ale inna sytuacje nie prawdasz ?

Forza Jan Kwinta :]:P

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 24 sie 2006, 15:30

gadom pisze:hunteelar to dopiero drewno jest.wolec go od torresa to nie rozumiem
Huntelaar to drewno? W poprzednim sezonie strzelił bodajże 33 bramki w 31 meczach. :roll: I nie były to bramki w 5 metra. Podczas gdy Torres strzelił ich 3 razy mniej (i to większość z karnych). Czegoś jeszcze nie rozumiesz? :twisted:

Zaza - wiem, ze niestety wystapił w LM (strzelił 2 bramki w pierwszym meczu :P ) i nie zagra już w niej w innym klubie. Ale w Serie A wymiatałby. :twisted:

Awatar użytkownika
peyter
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 24 sie 2006, 16:02

Boże zeby tylko gruba swinia nie przyszła !!!! To bedą trudne dni dla Nas wszsytkich

2WP //maestro

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 sie 2006, 16:06

peyter pisze:Boże zeby tylko gruba swinia nie przyszła !!!! To bedą trudne dni dla Nas wszsytkich

Przyjdzie bo wszyscy fani Ronaldo tak okropnie nie chcą zrobi więc wam zarząd na przekór :wink: :P

Najbliższe dni wszystko pokażą, ale jak narazie nikt z Realu nie upiera sie przy tym ze Ronaldo zostaje, co dla niektórcyh moze być złym znakiem :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 sie 2006, 16:10

Vakabayashi hmmm to wiesz tak samo jak nic nie zdementował że Capello nie chce Robinho, bo preferuje siłowa piłke i dostał wolna reke do transferu :roll: Także wiesz :roll: Hiszpańskie źródła swoje - Włoskie swoje :] A jeszcze jest czas i oby wcale nie było interesów z Realem - Milanu :!: Mowa :]

K u b a
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K u b a » 24 sie 2006, 16:26

Ac-milan.pl pisze: Jak donosi calciomercato i channel4 Milan daje za wygraną i rezygnuje z zabiegów o Ronaldo. Galliani stwierdził, że podczas krótkiego spotkania nie osiągnięto konsensusu, a strony dzielił zbyt duży dystans. Real domagał się 18 mln funtów, przy czym w rozliczeniu domagał się Kaki, zaś Milan oferował góra 10 mln funtów i nie chciał łsłyszeć o sprzedaży Ricky'iego. Jak stwierdził Galliani, krótkie spotkania nigdy nie przynoszą rezultatów. Teraz obiektem numer jeden ma stać się Iaquinta, za którego mamy zaoferować 7mln funtów i Marco Boreillo. Możliwe są także zabiegi o Trezegola lub Il Imperatore Adriano.
Czyli sprawa Ronaldo definitywnie zamknięta. :twisted: Ale druga część newsa nie podoba mi się. :? Iaquinta może przyjść jedynie na ławkę. David też się nie nadaje. Natomiast transfer Adriano mógłby być strzałem w "10", ale nie wydaje mi się, żeby Inter chciał z nami przeprowadzać jakieś transakcje. :P

Nie rozumiem czemu nie zainteresują się Tevezem... :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”