Mercato Rossonerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 13:42

RealFan ten pan był wczoraj na losowaniu LM - co on moze wiedzieć to jedno a co powiedzieć to drugie :roll: ale ja miałem na mysli szczególnie Gallianiego bo wiesz - Juventus mówi żźe jest nie winny a Calderon że sciągnie Cesc Robbena i Kaka i co wierzysz w to ? Podobnie FIFA ze ukara kluby Włoskie wierzysz w to ? [itd itd] ale oczywiscie szanujemy ich :P

Massimo Moratti ? to było pewne że bedzie taki temat [ba od 3 dni jest :roll:] i życze mu mocno powodzenia - jednak z tym czy Adriano gorszy 'grajek" to bym polemizował :roll: Bo co nie strzelił ty bramek ? Nie wiem co Massimo Moratti zamierza ale naprawde życze nu by to się udało jesli jest w to zamieszany Ronaldo... Zobaczymy jak sam Ronaldo szanuje Inter i Massimo Morattiego ... choć w to nie wierze bo to ostatnia "zosia" co już pokazał...

Jeśli Milan miał by pozyskać R9 to dla mnie może nawet teraz zamkną mercato w takim stanie jest jest teraz :!: Bez wiekszych wzmionień :!: Trudno zagrają składem jaki mamy mi to nie przeszkadza - To że rozczarują fanów to jedno ale przebileją - bardzie rozczarują tym piłkarzem z Madrytu. Także jeśli pan Moratti ma plan to Forza :!:

Real stawia twarde warunki ? i liczy na kase ? hmm wiesz na co może liczyć ? :roll:

Nie napisałeś to jak to było ? z prezentacją Momo wiesz cos ?

Wróć do „Wracając Do Meritum”