Formula 1

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 25 sie 2006, 14:03

Po nie dawnych wywiadach Jacques'a Villeneuva w prasie Włoskiej czy Niemieckiej może obnieś wrażenie że to nie tyle było 'rozwiąznie umowy za porozumieniem stron" a coraz mocniejsza pozycja Kubicy - bo wątpie by Kanadyjczyk najpierw zgodził by się na zerwanie umowy - szukał pracy w NASCAR a potem mówił "tylko ja mogłem wygrywać" czy "Jesli oni chca wygrywac potrzebują mnie" Czyli najwyraźniej coś go boli :roll: a to tylko pokazuje że szefostwo BWM miało go dośc - i zaufa Kubicy na dłużej :] Inwestycja na przyszłośc. Bo i pieniądze inne płaca z tytułu kontraktu a i nadzieja wieksza że mu sie uda...

A udać może mu sie już w niedziele :] GP Turcji pod Stambułem - trudny tor - Kubica odpiscił trening [dzisiejszy] ale weekend zapowiada sie emocjonująco - Oby mu znów dobrze poszło, i nie nawalili ludzie ze stajny BMW Sauber - Tor w Turcji arena weekendowego GP

Nie wiem czy wiecie ale ostatnio Kimi nawywijał :roll: złapali go na gazie - superlicencji mu nie zabiora ale moze byc kierowcą F1 bez prawa jazdy :P

Wróć do „Inne sporty”