FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 25 sie 2006, 16:12

krzychu212 pisze:Sylvinho i Gio mogą już nie być w formie na następny sezon (troche wybiegam w przyszłość ale co tam) i transfer Alvesa byłby świetnym rozwiązaniem.
Równie dobrze, Alves móze grać słabo w następnym sezonie :roll: Póki co Sylvinho jest w życiowej formie. W poprzednim sezonie również grał świetnie. Daniel z kolei ma za sobą dopiero jeden bardzo dobry sezon.

Jestem zwolennikiem jego transferu, ale nie na miejsce Sylvinho.
iceald pisze:Chyba też nikogo nie zdziwi odejście Bellettiego
Mnie by zdziwiło, ale nic takiego się raczej nie stanie. Dlaczego miałby odchodzić :> Jest w dobrym wieku i nadaje się dobrze na zmiennika na prawą stronę. Zawodników, którzy mogliby nawiązać równorzędną rywalizację z Zambrottą jest niewielu.
Zupełnie nie rozumiem dlaczego według Ciebie Haus ma małe szanse na przedłużenie kontraktu :>

Odnośnie Oleguera to nie zrobimy z niego typowego bocznego obrońcy ponieważ brakuje mu techniki i szybkości. Po prostu. Jest dobry, ale tylko w destrukcji i tego się raczej nie zmieni.

IMO po sezonie może odejść Gio a co dalej zadecyduje trener i zarząd tego nie wiem. Jeżeli przyjdzie Alves to Zambro pójdzie na lewą, Sylvinho jako jego zmiennik, Daniel na prawą i Belletti jako jego zmiennik.
iceald pisze:Tylko czy to ma sens Question Przecież już teraz komplet jest chyba tylko na Gran Derby. Nawet w LM nie można osiągnąć tej mitycznej "100" przez regulacje UEFA.
Komplet jest nie tylko na Gran Derby. Poza tym w orzypadku spotkań z lepszymi drużynami nie zawsze łatwo jest dostać bilety, ponieważ większość osób wchodzi na karnety i zaczyna brakować miejsce. Zwiększenie ilości miejsc to dobry pomysł. Jeśli chodzi o regulacje UEFA to chyba wiążą się one z ogólną ilością miejsc na stadionie a więc wraz z ich wzrostem wzrośnie też ilość miejsce dopuszczona przez UEFA. Tak mi się przynajmniej wydaje. Chodzi o to tylko, aby była jakaś tam wymagana liczba wolnej przestrzeni dla bezpieczeństwa.

[EDIT]
Dobra ludki spadam na mecz powoli. Trzeba jeszcze zebrać ludzi i przejąć pub :P Drugie z sześciu trofeów będzie nasze 8)

Vamos!

Wróć do „Hiszpania”