Widze chłopcze ze nie ma sensu z tobą dyskutowac - nie znize sie do twojego poziomu bo jestem zbyt powaznym na to czlowiekiem .Tardelli pisze:Widze, że juras ostro się podnieciłeś, tylko nie zabrudź pościeliJuras_InterFan pisze:Do tej pory Cie w miare szanowalem - a napewno tolerowalem - ale teraz pomalu przeginasz - wiec wiecej szacunku - a zaden tardeli nie trafdil w sedno - skoro to ja pierwszy napisalem ze ciesze sie z odejscia Oby - Sprintera - gdyby to byl Oba-Sprinter-Snajper to owszem bym plakal - ale takich pilkarzy jak on mozemy na peczki sciagnac - jak chociazby nalezacy do nas Obinha .....
Tak wiec wyluzuj i jak chcesz cwaniakowac to nie w moim kierunku bo jestem za stary na takie odzywki i mnie tym sposobem nie sprowokujesz
Pomimo wszystko Pozdro !Wracając do całej sprawy, to polityka Interu mija się z logiką. Moratti wpakował w zespół kupe forsy, a nie zdobył żadnego znaczącego trofeum (tylko mi nie pisz, że jesteście mistrzami Włoch
). Co roku praktycznie wymieniają skład i nic im z tego nie przychodzi. Młodych graczy mają gdzieś, sprzedają ich a potem żałują. Przypomnieć Ci jak było z Adriano? Już był ich piłkarzem, a oni lekką rączką oddali go do Parmy, jak zdali sobie sprawę z błędu to trzeba było zabulić grube miliony. Jeśli niektórzy śmieją się z Abramowicza to nie wiem co powiedzieć o Morattim...
Milan pozbył się Szewy i to było głupie?? Tyle że ona ma już 30 lat, a dostaliśmy koło 50 milionów euro!
A wy oddaliście bardzo zdolnego i młodego piłkarza za bezcen i to jest puenta, poczytaj sobie komentarze - już fani Interu plują sobie w brodę, a co będzie za pare lat..
Obinha? Nieznam, jeżeli już to Victor Obinna, on nie jest już wasz, mieliście połowę jego karty, ale on jest w pełni graczem Chievo. Zresztą bardzo dobrze, bo tam ma szanse na rozwój i nie naraża się na towarzystwo rozkapryszonych i przepłacanych gwiazd.
Inter? Co to za dziwny twór? Choćby Zlatan. Zarówno matrix jak i Vieira szczerze go nienawidzą. I to ma tworzyć atmosferę? Inter to zlepek indywidualności i tyle. MILAN TO DRUŻYNA!
FORZA ROSSONERI!
Nie wiem co masz na celu twierdzac ze Inter pozbyl sie najzdolniejszego gracza - moim zdaniem pownni zostac najlepsi a nie najzdolniejsi - bo inaczej caly czas bedziemy po sezonie mowic ze mamy ekipa ktora sie ogra i za rok powalczy o scudetto .
Moim zdaniem lepiej sprzedac nawet najzdolniejszego gracza z ktorego nie wiadomo co bedzie niz NAJLEPSZEGO gracza - Sheve - po ktory pewnie wielu - i ty pewnie tez plakalo do poduszki i dlatego jestes tak zly ze Inter zrobil dobre transfery
A jako ze zal ci sciska nie powiem co to z checia co sobie wymyslisz - w temacie - TRANSFERY NERRAZURICH
Bo w dziale transfery Milanu mozna napisac same strzaly w 10 - rok temu Vieri, teraz Favalli ....
Jak cos to Mihajlovic jak przytrenuje to mozecie go brac
Forza Internazionale - Mistrz Wloch 2006 i przyszly Mistrz Wloch 2007 !!!