Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 11:34

Zaza pisze:Daruje sobie :!: masz racje nie ma sensu - jak Ci się okres spóźnia to sie nie bój porozmawiaj z kimś - ja zapale świczke na temat Twojej wiedzy bo chyba troche masz braki. ['] - dawno Cie nie było i widac zmieniłes się troche - szkoda ze jak Inter przegrał nie bylo takich fanów :lol: Także taktyka jest dobre jeśli trener wie czego chce.. . i wie jak maja grać i potrawia to grać. Już dwa lata śmieją się z Manciego że najpierw zgapia wzorce od Ancelottiego [patrz pozycja i gra Pirlo - Pizzaro] teraz od Capello [patrz Dwójka DM na środku drugiej lini] i - ['] - A to pokaże sezon jak to obresrował u innych. Teraz polecał bym popatrzec mu na Spaletiego i Prandeliego bo 4-2-3-1 Inter grał by też...

KONIEC :!: JA NIE DA SIE Z TOBA ROZMAWIAC NIE DARUJE SOBIE :!: MASZ RACJE :!: BEDZIE W CZASIE SEZONU :lol: ? ZAPRASZAM :wink:
szkoda, że ciebie nie bylo jak w tamtym sezonie Milan przegral. Ja nie widziałem, żeby ktoś oskarżał Mancio o kradzież taktyki czy coś w tym stylu? A kto sie śmieje z niego ty i kibice juve bo nic jeszcze ważnego nie wygrał? mam to gdzieś. A Ancelottiemu mógł na prawde kraść taktykę bo Pizarro przecież w każdym meczu grał LOL (jak wszedl raz an 10 spotkań to było dobrze)

PS. Sorry, że mnie troche nie było, ale jak wiesz są wakacje, a ja je spędzam gdzie indziej, nie przed komputerem.

Wróć do „Włochy”