Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Maju_FCI » 27 sie 2006, 11:55

Zaza pisze::shock: u ludzie ale dziecko - chłopie w ostatnim czasie najwieksze afera piłkarska "swiata" i znikło tyle fanów Juve co przybyło Interu :lol: Gdybym nie pamietał Cie to byś był jednym z nich za pewne. Milan przegrał dwa ostatnie sezonu a miałe 7 propozycji zmiany barw forumowych :lol: Co Ty piszesz ? Już nawet slub wziełen na tym forum [kocham Cie Misiaczku :P] A tu jesli Jasiu który co 4 meisiące po zwyciestwie cos napisze :? ładnie Forza jednosezonowce :] Jesli dla Ciebie Coppa Italia to szczyt marzen to gratuluje postepu macie superCoppa :] Nie kraśc taktyka bo kraśc może auta - poprostu to pokacuje jaki z niego trener uczy sie od innych ? w sumie kto pyta nie błedzi ? Tylko to jest już smieszne - Pizzaro ? poszukaj wypowiedz dla La Gazzetta "bedzie lepszy niż Pirlo" :lol: A teraz znajdz system gry Juventusu pod wodza Fabio Capello.

Nie wiem czemu każda rozmowa z fanami Inter [przepraszam nie każda] musi kończyć się w ten sposób ? Tak Was to boli ? Każdy kto nie jest za Interem śmieje sie ze scudetto przy stole - inaczej się nie dało. Ale chyba moze normalnie rozmwaic o piłce ? No chyba ze jeden superpuchar Włoch sprawił że macie głowy w chmurach - po powtórze to nie Inter wygra a Roma przegrała - co doskonale wie Spalletti ...

Koniec :] Oj bedzie się działo jak sezon ruszy :]
Jak jestes slpey to twoja sprawa na pilka.pl siedze juz dlugo, a jak nie potafisz zauważyć to bardzo rzadko udzielam sie na forum co widać po moich postach, ale jak wyskakuje mi jakiś koles co udaje, że wszystko wie to aż mnie krew zalewa i musze coś napisać. A SuperCoppa mamy już 2 sezon z rzędu więc nie widzę postępu? a jeśli ty jesteś za klubem tylko dla trofeów to nic tylko pogratulować ci nalezy. Inne wartosci chyba nie maja dla ciebie znaczenia. A Capello i Ancelotti kiedy zaczynali to co myslisz, ze robili? tez sie uczyli od starszych i bardziej doswiadczonych. Co jak co ale Capello to jest jednak geniusz taktyczny i to nie ulega żadnej wątpliwości i podziękuje mu nawet, że swoim doswiadczeniem przekazuje dopiero co zaczynającym, nowym trenerom wiedze i umiejętności. A co do scudetta przy stoliku to poprostu tryskam ze szczęście, usrałem się po pachy...jeśli nie wiesz, że to wyższe instancje nakazały przyznać Scudetto Interowi to chyba z tobą jest coś nie tak i chyba to ty nie masz pojęcia o tym co się dzieje obecnie w futbolu. A twoje hasła typu "Roma przegrała, nie Inter wygrał" są śmieszne. Inter pokazał, że jest drużyną leszpą bo mecz nie trwa 45 minut tylko 90, a nawet 120. Tego też nie wiedziałeś? to jakie ty masz pojęcie o piłce?

Wróć do „Włochy”