R jak Rasiak - Strona 55

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 sie 2006, 12:41

kaczy pisze:... Ale od kadry to z daleka
jestem podobnego zdania.
Widać rasiak dobrze sobie radzi w II lidze angielskiej, jets to najwidoczniej najlepsza liga dla pokazania swoich umiejętności.
Wszyscy widzieli co się stało jak poszedł szczebel wyżej do Spurs, gdzie miał lepszych pomocników, którzy lepiej dogrywali piłke - nie zdobył nawet gola.
Jak nie poradził sobie w I lidze angielskiej, to tym bardziej nie poradzi sobie na poziomie reprezentacyjnym.
Ile do tej pory Rasiak dobrych meczów zagrał w kadrze ? 4 ? 5 ? nie wiecej.
Turniej Łobanowskiego mu dobrze wyszedł, stzrelił 2 gole zdaje się Izraelowi, ale Izrael to nie klasa Portugalii, czy Serbii - a to z nimi musimy sie zmierzyć w grupie eliminacyjnej.
Więc niech Rasiak sobie strzela gole w II lidze, niech zdobywa króla strzelców, ale do kadry niech nie wraca.

Inna sprawa, ze w kadrze kłopot z napastnikami, Frankowski jest jeszcze słabszy obecnie, Saganowski chyba kontuzjowany, o Niedzielanie nikt od dawna niesłyszał, Mięciel o sobie przypomniał, choc szczerze wątpię, aby Leo zwrócił na niego uwage. A Żurawski w Celtiku strzela - a w kadrze coś ostatnio znów nie najlepsiej. Brakuje mu Szymka w formie najwidoczniej.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 sie 2006, 12:49

fieldy pisze:Turniej Łobanowskiego mu dobrze wyszedł, stzrelił 2 gole zdaje się Izraelowi, ale Izrael to nie klasa Portugalii, czy Serbii - a to z nimi musimy sie zmierzyć w grupie eliminacyjnej.

Te 2 bramki przed mundialem to Wyspą Owczym walnął .... a na turnieju Łobanowskiego gralismy z Serbia i Czarnogorą to ukul jedną :P

Ale to nie zmienia fdaktu ze jestem bardziej zwolennikiem takiego powolania np. Matusiaka niz Grzesia na kazdy mecz . (Dluugo mu nie wybacze tej Angli :()

Awatar użytkownika
DIZZY
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DIZZY » 31 sie 2006, 11:35

Notowanie pierwsze Listy Przebojów Grzesia (LPG):

1. "Nie liczę słoi i lat" - energiczny utwór traktujący o piłkarskiej długowieczności Grzesia.

2. "Drwalu, czy ci nie żal ?" - nostalgiczna pieśń ukazująca rozterki rosłego drwala po wyjeździe Grzesia za granicę.

3. "Nasz jest cały ten las" - ten kawałek można określić jako pochwałę życia w otoczeniu leśnego ptactwa i zwierzyny.

4. "W moim magicznym lesie" - utwór ukazujący środowisko życia Grzesia.

5. "Co może przynieść nowy mecz" - zapowiedź kolejnego popisu snajperskiego Grzesia.

6. "Łatwopalni" - hardKOROWY kawałek o nietrwałej naturze drewna.

7. "Niewiele ci mogę dać" - piosenka dedykowana selekcjonerowi kadry Polski, a prywatnie wujkowi Pawłowi.

8. "I tak warto żyć" - utwór kierowany do wszystkich antagonistów Grzesia.

9. "Każdy swoje dziesięć minut ma" - piosenka osadzona w realiach polskiej reprezentacji.

10. "Wszystko mi mówi, że mnie ktoś powołał" - opisuje reakcje Grzesia na kolejne powołania do kadry.

www.joemonster.org

Rasiaka nie lubie bo jest duzo wiecej lepszych pilkazy co mogli by zagrac za niego istrzelac bramki eh No cuz jak pech to pech Szkoda tylko ze polska pilka na tym cierpi :cry:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 31 sie 2006, 11:56

Echh koleś jesteś żenujący :? To już dawno przestało być śmieszne :roll:
Ostatnio z każdym dniem i z każdą jego bramką w Anglii zaczynam Rasiaka coraz bardziej szanować i cenić. Nie powie mi nikt, że jest tam niski poziom, łatwo bramki strzelać itp. Za przykład mamy Franka, który w kadrze się rozstrzelał, a tam zero. Rasiak w pełni sobie zasłużył na powołanie do kadry, bo jest w formie. Lideruje z Earnshaw'em w tabeli strzelców i trzeba go za to cenić.

Awatar użytkownika
deltinho
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 31 sie 2006, 12:03

Bobohawk - nad Tobą to chyba "kolesia". A pod Twoim postem też się podpisuję.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sie 2006, 12:44

kaczy pisze:Te 2 bramki przed mundialem to Wyspą Owczym walnął .... a na turnieju Łobanowskiego gralismy z Serbia i Czarnogorą to ukul jedną Razz
Na tym turnieju on walnął 3 bramki :]

Awatar użytkownika
DIZZY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DIZZY » 01 wrz 2006, 13:08

eh wiesz ja mam taki zdanie o Rasiaku i narazie nic nie wskazuje na to bym go zmienila Zobacze co dokona w kadrze i potem bede dalej oceniac. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i juz. Mam nadziejeze Rasiak bedzie tak samo strzelac bramki dla nas i bede mogla go pochwalic.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 01 wrz 2006, 22:18

DIZZY pisze:eh wiesz ja mam taki zdanie o Rasiaku i narazie nic nie wskazuje na to bym go zmienila Zobacze co dokona w kadrze i potem bede dalej oceniac. Kazdy ma prawo do wlasnego zdania i juz. Mam nadziejeze Rasiak bedzie tak samo strzelac bramki dla nas i bede mogla go pochwalic.
Tak, kazdy ma prawo do własnego zdania, ale to nie znaczy, że musisz wklejać jakieś przygłupawe teksty obrażające go. Sorry ale szacunek się należy Rasiakowi jak również innym piłkarzom. Nie musisz lubieć Rasiaka, wystarczy, że nabierzesz do niego szacunku i skończysz z takimi tekstami.

Awatar użytkownika
DIZZY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DIZZY » 01 wrz 2006, 23:53

Niewypowiadam sie na ten temat dalej bo mojego zdania nie zmienie. Szanuje Ciebie Bobohawk bo dobrze wiem o czym piszesz jednak dla mnie to za malo.

Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię, w moim sercu Górnik! i na dobre i na złe. Cała Polska wzdłuż i wszerz śpiewa z nami tą pieśń że najlepszy w Polsce jest, Górnik Zabrze nasz KS!

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 wrz 2006, 23:49

Rasiak znowu w formie, strzela gole w lidze, a ja dla Was znalazlem fajna kompilacje 8)

KLIKNIJ TUTAJ :wink:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 wrz 2006, 12:47

Rasiak w formie :) Bramka z Crystal Palace i jednocześnie bodajże 5 w tym sezonie. Rasiak z każdym dniem zyskuje u mnie coraz większy szacunek. Owszem, przyznaję się, że kiedyś należałem do grona naśmiewców z niego. Ale przekonał mnie do siebie swoją grą w Anglii. Rasiak jest bardzo dobrym piłkarzem i potrafi wykorzystać swoje dobre warunki, szczególnie w Anglii gdzie się preferuje siłowy styl. Teraz Święci grają z Plymouth i Rasiak będzie miał okazję na podwyższenie konta bramkowego.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 14 wrz 2006, 15:08

Uuu z Plymouth będzie ciężko, bo to dobra drużyna.

Ogólnie to jestem pozytywnie zaskoczony postawą Rasiaka. Heh, wcześniej za Janasa każdy chciał, żeby go nie było w kadrze a teraz jak dalej będzie w takiej formie to sytuacja będzie odwotna :P

Awatar użytkownika
DIZZY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DIZZY » 17 wrz 2006, 21:18

Ostatnio bylam na meczy C klasy ;) i Trener z jednej z druzyn wolal no swojego napastnika "Rasiak" hyh to bylo niezle :lol: Poza tym uzywal kilku innych okresleń ale to ze gadal do niego " Rasiak" pobilo wszystkie Niewiem jak ten zawodnik ale ja bym chyba z tego kubu odeszla ;/ no coz ;/ Polecam mecze C klasy :)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 17 wrz 2006, 22:02

DIZZY

:roftl3: :roftl3: O kurde rzeczywiście super historia. Jak znasz jeszcze jakieś podobne, równie śmieszne to napisz do mnie na PW.

Awatar użytkownika
DIZZY
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DIZZY » 19 wrz 2006, 14:13

Wiesz jakbym jeszcze znala inne historie to bym napisala ale ja niestety nie znam;/ i niemam zamiaru pisac glupot;/ to byla jednyna ( jak narazie) jak cos sie jeszcze smiesznegowydarzy zwiazenego z Rasiakiem to napisze ale obecnienic sie takiego nie dzieje Pozdro 4 all :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”