Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2006, 18:12
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yossarian » 28 sie 2006, 18:22
yossarian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 sie 2006, 19:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 28 sie 2006, 19:59
yossarian pisze:C. Ronaldo i jego bezproduktywnymi dryblingami przemilcze
Messi E2 Ronaldinho pisze:Plotki o kwocie zaoferwanej przez Chelsea czy MU, teraz mozna wlozyc miedzy bajki. Widac jesli ktos chce zawodnika to go kupuje a nie tylko potrafi wypowiadac sie w mediach
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 28 sie 2006, 20:37
Nie wiesz nie pisz. Oglądałem do tej pory wszystkie 3 mecze z tego sezonu i widzialem w nich starego dobrego Ryana, gra naprawde swietnie, Ferguson nie bedzie go zbytnio eksploatował bo mamy dobrych zmienników wiec forme powinien utrzymac cały sezon.Ryanowi (pomimo mojej sympati do tego zawodnika), nieco brakuje do formy z dawnych lat, kiedy gral genialnie. Zachwyty nad C. Ronaldo i jego bezproduktywnymi dryblingami przemilcze. Vicente pokazal sie bardzo dobrej strony w pierwszym meczu Nietoperzy. Jezeli utrzyma forme bedzie bardzo niebezpieczny. O Joaquinie na razie nic nie bede pisal, oprocz tego iz jestem zdania, ze majac zdecydowanie lepszych partnerow niz w Betisie pokaze na co go stac.
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sie 2006, 15:25
John Travolta pisze:Nie wiesz nie pisz. Oglądałem do tej pory wszystkie 3 mecze z tego sezonu i widzialem w nich starego dobrego Ryana
John Travolta pisze:Ronaldo w tym sezonie mnie zaskakuje. Gra bardzo pod druzyne, a jesli drybluje to ostatnio prawie zawsze podejmuje dobre decyzje kiedy dryblowac kiedy podac. Juz nawet przestał symulowac.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 29 sie 2006, 15:40
Pisakk pisze:Nie no, nie ma z czym dyskutować...
Pisakk pisze:John Travolta napisał:
Nie wiesz nie pisz. Oglądałem do tej pory wszystkie 3 mecze z tego sezonu i widzialem w nich starego dobrego Ryana
I to czyni go najlepszym lewoskrzydłowym na świecie...Możemy na tym zakończyć tą dyskusję.
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2006, 15:46
To raczej prasa brukowa chciała kupić Cristiano do Valencii, ale dla Ciebie to pewnie nie ma znaczenia.ATI pisze:W końcu Valencia, wpierw chciała kupić Ronaldo, a nie Joaquina czy Simao, więc o czymś to świadczy.
JasneATI pisze:A porównywać Vicente do Giggsa, to tak jakby porównać Żurawskiego do Henry'ego
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2006, 15:51
No ja sobie przypominam że ktoś z zarządu oficjalnie się wypowiadał o chęci zakupu RonaldoNiggaz pisze:To raczej prasa brukowa chciała kupić Cristiano do Valencii, ale dla Ciebie to pewnie nie ma znaczenia
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sie 2006, 15:51
ATI pisze:Jak na moderatora, to twoja wypowiedź jest żałosna.
ATI pisze:Czy on gdzieś napisał, że uważa Ryana za najlepszego lewego pomocnika świata?
John Travolta pisze:Skrzydła J.Cole + Robben w Chelsea i Giggs + Ronaldo w MU uwazam za lepsze i duzo pewniejsze niz skrzydełka Valenci.
ATI pisze:A porównywać Vicente do Giggsa, to tak jakby porównać Żurawskiego do Henry'ego.
Rossi pisze:No ja sobie przypominam że ktoś z zarządu oficjalnie się wypowiadał o chęci zakupu Ronaldo
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 29 sie 2006, 15:56
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 29 sie 2006, 15:57
Niggaz pisze:ATI napisał:
W końcu Valencia, wpierw chciała kupić Ronaldo, a nie Joaquina czy Simao, więc o czymś to świadczy.
To raczej prasa brukowa chciała kupić Cristiano do Valencii, ale dla Ciebie to pewnie nie ma znaczenia.
brylancik pisze:Oczywiste jest że skrzydłą w postaci Joaquin i Vincente są lepsze od tych co ma Manchester czy nawet Chelsea. Chodzi tylko o to żeby Vincente był zdrowy i omijały go kontuzje. Nie ma co się rozpisywać na tematy tak oczywiste. Jeśli kogoś podniecają nic nie wnoszące zwody C.Ronaldo to jego sprawa
ATI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 29 sie 2006, 16:07
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 29 sie 2006, 16:12
Ta Twoja wypowiedź to ... jakby to powiedzieć ... bida z nędzą.Rossi pisze:Widze że dla wielu osob skrzydłą Valenci sa poprostu zajebiste. Joaquin dobry zawodnik szczególnie w FM zawsze u mnie wymiatał. Zawodnik który jest całe życie MEGA talentem. Praktycznie nic w klubowej piłce ani tym bardziej reprezentacyjnej nie osiągną Confused Wiele osob go widizało w meczu może 10 razy ale chodzą słuchy że jest boski. Normalnie Chelsea i MU dawały za niego po 60 mln ojro ale co tam to było za mało na takiego zawodnika aż przyszłą MEGA oferta z Valenici za 26 mln i 1,5 Laughing za sezon czyli bida z nędzą.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 29 sie 2006, 16:23
Rossi pisze:Joaquin dobry zawodnik szczególnie w FM zawsze u mnie wymiatał. Zawodnik który jest całe życie MEGA talentem. Praktycznie nic w klubowej piłce ani tym bardziej reprezentacyjnej nie osiągną
Rossi pisze:Normalnie Chelsea i MU dawały za niego po 60 mln ojro ale co tam to było za mało na takiego zawodnika aż przyszłą MEGA oferta z Valenici za 26 mln i 1,5 za sezon czyli bida z nędzą.
Pisakk
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio