Chyba bardziej chodziło Ci ale o wyparzoną szyję i brzuch (?) Ja bym nie szukał sensacji zanim jeszcze obaj odbyli z nowym zespołem pierwszy trening, a jeśli drużyna będzie prezentowała się na miarę swoich możliwości to nie powinno być żadnych kłótni między zawodnikami.efi pisze:Tevez ma trochę niewyparzaną mordkę
Z tymi transferami to WHU mogą sprawić sporo niespodzianek w lidze ale pod warunkiem że obaj sprawdzą się w Anglii w co osobiście nie wątpię a jeśli tak się stanie to długo miejsca w WHU nie zagrzeją.
Lepiej jest dać zawodnikom ograć się w tej samej lidze w której gra Romek niż sprowadzać zawodników za niemałe pieniądze i od początku wymagać niewiadomo czego tym bardziej że Romkowe pieniądze znacznie przewyższają jego oczekiwania i mające nadejść sukcesy klubu.
Ja bym aż tak wysoko ich nie plasował, wiadomo w Anglii mamy wielką czwórkę i przecież Arsenal wkońcu zaskoczy i zacznie odrabiać początkowe straty do ManUtd, a jest jeszcze wśród n ich Chelsea i Liverpool. Nie zapominajmy też o mającym duże aspiracje Tottenhamiemawik pisze:No to WHU wyrasta nam na jedną z drużyn które mogą powalczyć o miejsce w p.UEFA a nawet w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów!