Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 01 wrz 2006, 0:47

piwus pisze:To znaczy możecie się radować, że ma taki charakter... ale jeśli facet gra w piątej drużynie ukraińskiej i czuje się taką gwiazdą, że popada w konflikt z trenerem i opóźnia powrót z urlopu, bo... musi grać w ataku, a chce w pomocy, to raczej brak profesjonalizmu, a nie charakterek.
Jeśli chodzi o tą ”agresję” to żartowałem...
piwus pisze:Wspominałem, że zainteresowanie Filipem to bzdury?
Nie ! Wspomniałeś wszechwiedzący, że jeden z legijnych serwisów napisał, że FB nie chcę przejść do Legii.

Jeśli chodzi o te transfery sprzed wczorajszego dnia to niewypałem był tylko Hugo i jak widać klub szybko zareagował na taki obrót spraw. Wydaje się to trochę dziwne, że piłkarz kilka lat grający w niezłym portugalskim klubie jest tak dramatycznie słaby. W sumie można było dać mu jeszcze szansę i wywalić go na przykład w zimie ale jeżeli on nie ma szybkości to cięzko uwierzyć, że nagle zacząłby grać na poziomie.
Balde młody zawodnik, który raczej był przewidziany na ławkę. Na środku obrony nie raził wielkimi błędami ale też nie można powiedzieć, że grał wspaniale. Według mnie ten piłkarz bardziej pasuje do gry jako defensywny pomocnik. Na pewno jest lepszy od Rzeźniczka czy Jędrzejczyka.
Elton Na razie strzelił dwie bramki a mógł i powinien zdecydowanie więcej. Musi się jeszcze nauczyć grać w „europejskim stylu” bo czasem z trudem rozstaje się z piłką. Możliwości ma duże i myślę, że nastrzela jeszcze trochę bramek w tym sezonie. Radovic nie wiem dlaczego już wszyscy pisali, że Legia wyrzuciła w błoto kasę sprowadzając go. Według mnie jest to najlepszy transfer w tym okienku. Z meczu na mecz gra coraz lepiej, a w spotkaniu z Górnikiem był najlepszym piłkarzem na boisku, mimo iż nie grał na swojej nominalnej pozycji. Jest bardzo szybki ma dobry drybling. Wadą jest na pewno „brak” lewej nogi.

Nie wiem co będzie z Juniorem ale raczej od Vukovica słabszy nie będzie bo … trudno być słabszym od niego. O Dicku można na razie powiedzieć, że ma hmm … sympatyczne nazwisko. :]
Messi E2 Ronaldinho pisze:Giza, Kikut, Matusiak, Kaczmarek, Zganiacz
:lol: Zganiacz już w Legii był i raczej furory na dłuższą metę nie zrobił więc nie widzę najmniejszego sensu w kupowaniu go. O Matusiaku wczoraj napisałeś, że jest tak słaby, że nawet w Wiśle Płock go nie chcieli. Giza kosztowałby zdecydowanie więcej niż jest wart a Kikuta pominę milczeniem.

Wróć do „Polska”