West Ham United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 01 wrz 2006, 15:40

Niestety taka jest teraz pilka... O zakupie takiego pilkaza jak Tevez, kluby jak Arsenal,MU czy LFC moga sobie pomarzyc bo Romek zawsze wejdzie w droge i wychodzi z tego obronna reka :roll: Bardzo lubie Teveza i Mascherano, sa to jedni z moich ulubionych pilkazy i jak dowiedzialem sie wczoraj ze Arsenal rozmawia z nimi to sie dalem poniesc mojej fantazji, ale oczywiscie trzeba bylo za chwile zejsc na ziemie bo wiem ze CFC ma tam swoj wklad i nie pozwoli aby zostali wypozyczeni do lokalnego rywala, ktroy wraz z nimi walczy o mistrzostwo...(nie chce tu odejmowac umiejetnosci WH, ale raczej nie stworza zagrozenia CFC) w kazdym badz razie zycze im udanego sezonu z West Ham, z obecnym skladem maja szanse na zajecie miejsca w pierwszej 6, oczywiscie jak nie przydaza im sie przykre kontuzje. Mam sympatie do West Ham'u, jak pamietamy w ubieglym sezonie w ostatniej kolejce pokonali Spurs co nam dalo 4 miejsce a grali o nic bo 0 pkt. czy 3 nie robilo im roznicy i tak by mieli to samo miejsce. :lol:

Wróć do „Anglia”