TOUR DE POLOGNE!!!

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 07 wrz 2006, 20:01

Pozwole sobie zacząć od końca
Lukaz pisze:KONIEC
wybacz, ale nie będziesz mi mówił kiedy ja mam skończyć. To wolny kraj.

Lukaz pisze:Kpisz czy o drogę pytasz?' Zaraz mi pewnie napiszesz że Kopernik była kobietą Angry2 Czytając tego typu wypowiedzi mam wrażenie że rozmawiam z posłem wierzejskim Zemdlał Kiedyś jak decydowaliśmy czy chcemy UE i wyniki były powiedzmy 30% ZA, 20% PRZECIW a frekwencja wynosiła 50% to jeden z posłów lpr powiedział że wyniki wyglądają następująco: 70% na NIE i 30% na TAK
Uważasz, że nie mam racji? Wszystko zalezy od pytania. Skoro ja jestem taki głupi i niereformowalny to Ty w swej inteligencji wytłumacz mi czemu inne są wyniki przy ankietach ws poparcia polityków:

1. pytanie to:
Czy popiera panii prezydenta Kaczyńskiego?

2. pytanie to:
Czy zagłosowała by panii teraz na prezydenta Kaczyńskiego?

Niemal takie same pytania. A jednak rozbieżność wynosii nawet 25%. Czemu?

A ja nie spekuluje tak jak robił to członek LPR, tylko swierdzam fakty. Powszechnie znane. Statystyka to specyficzna nauka. Pozatym co to za analogia do mojej wypowiedzi z tym LPR? ja nie mówie co myślą inni, tylko stwierdzam ze wyniki padań są inne jeśli siępytanie inaczej postawi.
Lukaz pisze:Chyba że w waszym mieście na siłę was wyciagali z domu i kazali oglądac kolarzy na ulicy.
Nikt mnie nie wyciąga na siłe z domu. Jednak nie jest to tak jak z siatkówka czy koszykówka. Tam ja wybieram czy pójdę. Tutaj nie mam wyboru. TdP zmusza mnie do uczestniczenia w tym cyrku. Bo jak mam dojechać do babci skoro ulica jest zamknięta? Wytłumacz mi to? Tutaj wchodzi niemal w mój ogrodek, bo mieszkam blisko ulicy którą będą jechali uczestnicy. Ba jeśli pójśc dalej można stwierdzić, że narusza to moje prawa obywatelskie. A wszystko na siłę...

Lukaz pisze:Po prostu odpowiadałem twoim językiem, sam widzisz jak wyszło Twisted Evil

Ponoć jak się nie ma argumentów to się atakuję swojego adwersarza. Przecież to taki piękny sport, argumenty powinny sypać się z rekawa.

Lukaz pisze:A co ich i mnie wraz z nimi obchodza ci których nie interesuje ten sport. Jak nie chca to nie chodzą na mecze i np nie strajkują bo im sie coś nie podoba. Po prostu nie przychodzą na halę Exclamation Rozumiesz aluzję

Powtórze. Kolarze jadą tą ulicą, którą musze przejechać by wyjechać z mojego osiedla. Więc nie mam jak wyjechać / dojechać do domu przez około 3h. Ja to ja a karetka? A na hale to ja ide jak mi się podoba. Tutaj nikt nie pyta mnie o zdanie tylko wyprowadze peleton i jadą, blokując całe miasto.

Lukaz pisze:Wiesz ja też słyszałem głosy narzekania że miasto zablokowane czy nie można iśc tam czy tam jak przyjechał do naszego kraju Papież. Ja uznałem że nie ma sensu z nimi dyskutować tak jak nie mam o czy rozmawiać z tobą. Napisałeś swoją opinię i jeseśmy ci za to niezmiernie wdzięczni Pray2 Skończmy tą dyskusję Exclamation

Uwaga będzie ironia - Niektórzy pewnie też witali na ulicach Papieża bo się zgubili i nie mieli gdzie pójść. Ale nie mieszajmy do tego już Papieża
Chciałem zauważyć, że to Ty poruszasz Papieża, a nie ja. Mnie tam papierz nie przeszkadzał.

Wróć do „Inne sporty”