Taktyka - tak samo - a jednak inaczej...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 08 wrz 2006, 15:43

Ośmieszasz sie Ty swoją wypowiedza bo jak byś nie zauważył Jasiu o tym był wcześniej pisane wiec albo czytaj wypowiedz inny wcześniejsze albo wont na onet :lol: W takim razie Cheslea w popszednim sezonie też grała jak Barca ? 4-5-1 powiedasz ? I znów insekt jeden nie czyta a pisze ? co jest napisane - wczesniej przez kolegów ? no tak bo masz taką wiedze na temat Premiership że Ci kolega powiedział że Chelsea Mourinho zawsze broni :P Dobra skończ lepiej - lada dzień gra La Liga jak i Premiehsip wiec i Chelsea i Barca bedzie mógł opisać co widziałe o.k ? Chelsea w tym 4-4-2 bo ma kim grać :P

I nie pisz wiecej jak nie czytasz wypowiedzi wcześniejszych uzytkowników :? lepiej poszukaj komplikacji :lol:

Zdrowie ? hmm obyś zginą lada dzień :P naprawde - to w ramach powitanie :] życze Ci śmierci :twisted:

:? Opanuj sie. Poki co 1 WP. I skoncz z tymi "insektami". To nie jest okreslenie pieszczotliwe :roll: // K.J.

Jarzyna to akurat nie ja napisałem :roll: ale ciul biore to na siebie :P nie mam wyjście :lol: Sam sie rozlicze z twórcą życzenia smierci :P skończ ? kuźwa no tak niech nie czyta co sie pisze tylko wali swoje fazy bo to nie forum :? aha czyli też tak moze ?

Nawet swojej dziewczynie nie daje hasla do mojego konta na pilka.pl, wiec radze kolegom tez nie dawac :P Co do zasadnosci tego WP tu nie bedziemy pisac. Jezeli masz watpliwosci ( :roll: ) to pisz w odpowiednim temacie. // K.J.

Dziewczynie jak dziewczynie - sęk w tym że to ja sie zalogowałem wiec nie potrzebował hasła :roll: Chwila nie uwagi ... Mówi że teraz do Ciebie napisze :P bo dostał wiązanke :P Wątpliwośc ? w sumie nie :roll: choć wiesz :lol: chyba nie za "insekt" ? :roll:

Pozdrów Swoją kobiete :wink:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”