Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Karmelinho15 » 10 wrz 2006, 10:43

Ja już zaczynam zastanawiać się nad typami na Lige Mistrzów. Licze na waszą pomoc :P No to tak:
Chelsea FC - SV Werder Bremen 1 Tu raczej powinna wygrać Chelsea. Wczoraj wygrali u siebie 2-1 a Werder w Pucharze Niemiec chyba zremisował 2-2

Barcelona-Levski 1. Barca wygrała wczoraj 3-0 z Osasuną i nic nie wskazuje na to ,żeby nie wygrała z Levskim.

Bayern-Spartak 1 lub 1x. Tutaj się zastanawiam bo Bayern wczoraj zremisował z St.Pauli choć pewnie grali w rezerwowym składzie.

Sporting-Inter x2 lub 2 Inter i Sporting wygrali swoje pierwsze mecze 3-2. Po jednym meczu nie można zbyt wiele powiedzieć.

Galatasaray-Bordeaux x lub x2 Turcy jak narazie w lidze maja 1 wygrana i 4 remisy. Napewno to ,że grają u siebie to jest duży atut. Bordeaux gra w kratke. 2 wygrane i 2 porażki. Wczoraj wygrali 3-2.

PSV-Liverpool 1:?: Tutaj mam bardzo duży dylemat. Live w tym sezonie po 1 wygranej, remisie i porażce. Wczoraj przegrali 2-0. I jakoś nie wydaje mi sie zeby wygrali na wyjeździe.

Roma-Szachtar 1 lub 1x Tutaj licze na Rome. Grają u siebie pierwszy mecz wygrali. Wiele przemawia za nimi. Chociaż Szachtar ma dobry skład

Olympiakos-Valencia x lub x2. Obie drużyny w lidze bez porażki ale jednak Valencia jest chyba lepsza.

Milan-Ateny 1. Faworytem jest Milan i nie wydaje mi sie zeby nawet zremisowali.

Anderlecht-Lille 1. Anderlecht dobrze radzi sobie w lidze. Zastanawiam sie czy nie dać podpórki bo jednak Lille takie słabe nie jest.

Kopenhaga-Benfica x2 lub 2. Tutaj też mam duży dylemat bo za bardzo nie mam możliwości oglądania obu drużyn i nie wiem do końca jak grają

Manchester-Celtic 1 lub x. Mimo ,że Manchester wygrał jak narazie wszystkie mecze w lidze to nie jestem do konca pewny czy wygraja z Celticiem. Cetlic wygral wczoraj wyjazdowe spotaknie 1-0. Manchester tez wygral 1-0

Dynamo Kijów- Steau Bukareszt 1. Dynamo gra dobrze w lidze. Maja tylko jeden remis i reszte zwyciestw.

Lyon-Real 1x lub x lub x2. Zastanawiam sie czy nie odpuscic sobie tego meczu. Tutaj moze pasc rózny wynik.

Porto-CSKA Moskwa 1 lub 1x. Obie drużyny zbliżone do siebie poziomem ale Porto gra u siebie i to moze byc ich atut.

Hamburger-Arsenal 1x. Arsenal zremisował u siebie z Middlesb. 1-1 Bramke strzelili dopiero po rzucie karnym w 79m. Jak narazie graja słabo.

A co wy sądzicie :?: :?: :?:

Wróć do „Bukmacherka”