AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Totnik_ASR
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Totnik_ASR » 10 wrz 2006, 12:41

Pierwsze zwyciestwo bardzo cieszy, ale sezon temu tez ladnie zaczeli a jaka ta 1 rudna byla wszyscy wiemy. Miejmy nadzieje ze to sie nie powtorzy i obie rudny beda przypominac ta druga z zeszlego sezonu czyi seryjnie wygrawyanie meczow.. wtedy mozemy powalczyc i o mistrza

co do zawodnikow to De Rossi klasyk gol ;)

Totti - nie ma formy ale po takiej kontuzji to normalne ze zawodnik predko nie wroci do swietnej dyspozycji
Mi brakowalo natomiast takie typowego defensywnego pomocnika typu Dacourt
ee Daniele wystarczy, co jak co ale agresywny i waleczny to on jest :D i tez ciezko robi w defensywie.. pozatym jest jescze czlowiek od czarnej roboty Perrotta ktory biega 200 km w kazdym meczu i pracuje, jest rowniez czlowiek skala Taddei wiec mysle ze do destrukcji nam nie brakuje graczy

W meczu z Livorno Spal chciał znaleść miejsce i dla Aquilaniego i dla Pizzarro
to jest chyba nie mozliwe.. mistrzowie swiata De Rossi Perrotta oraz Taddei ktory w zeszym sezonie byl zawodnikiem na ktorego Spal stawial najczescie maja raczej pewne miejsce w skladzie.. wyglada na to ze Aquilani bedzie grzal :/ .. nigdy nie bylem zwolenikiem tego transferu .. bardzej przydalbym sie nam jakis skrzydlowy no ale nie ma co plakac juz
narazie doszlo to troche nieprzyjemnej sytuacji w czasie meczu kiedy to David tuz po zejsciu z boiska nie ogladal meczu z lawki tylko natychmiast udal sie do szatni wyraznie bedac niezadowolny z zejscia
no wlasnie fochowal mi on juz jak sie wyklocal o kontrak, nie mam zaufania to tego zawodnika i poki co jest dla mnie pod kreska.. gwiazdka sie znalazla .. drugieko Ca$$ano nam nie trzeba !

2WP, i jeszcze ze 2 za ortografię by się przydało :lol: //maestro

Wróć do „Włochy”