Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 184

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:31

Tymon Jagła (Deco_10)
:shock: Przenieść się z Barcy na Real... :roll:

Cholera jaki niestały w uczuciach ten człowiek. Kibicować najpierw Barcelonie, a potem Realowi, czy na odwrót to...lepiej się nie wyrażać :P Co ta jedna reklama może narobić :lol: Ja np. nigdy nie mógłbym zmienić barw na głównego rywala, ale ludzie są różni :roll: Co ja piszę, w ogóle nigdy nie zmienię barw :P

Ale żeby nie robić OT. Nie sądzę by Arsenal teraz potrzebował napastnika :!: Mają ich dosyć. Problem tkwi w czymś innym...i tym czymś pewnie jest psychika. Bo nie ma o czym mówić Henry-np. van Persie to napad bardzo solidny. Dlaczego nie strzela bramek :?: Na to pytanie chyba nikt nie jest w stanie odpowiedzieć :roll: Jak już Thierry nie strzela nic z gry to musi być fatum :lol:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 21:32

fieldy pisze:mimo wszystko prosiłbym, abyś pisał jak należy
dla Ciebie zrobie wszystko, choc jako byly kibic Chelsea bede mial z tym male problemy (powiedzmy, ze zrobie to z grymasem na twarzy), gdyz jestes kibicem Arsenalu a jak wiadomo Chelsea > Arsenal
fieldy pisze:nie musisz się napinac jak jakiś gówniarz, bo t nie temat do tego, zapraszam do knajpy
bylem niedawno w knajpie, ale chodza tam obecnie takie miesniaki, ze nie daja mi sie napinac. nie chce z nimi zadzierac

moze jak zaczne chodzic na silownie to za kilkanascie lat sprobuje

mam nadzieje ze mnie zrozumiesz. pozdrawiam :*
guru pisze:nie ma co z nim gadac
to bylo za pewne do mnie. zgadzam sie z toba po raz pierwszy. jestem pelen nadziei, iz nie ostatni

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 wrz 2006, 21:38

RealFan - nowy mistrz wyczucia ironii :lol2:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:42

Niggaz pisze:nowy mistrz wyczucia ironii
No ba :P Nie we wszystkim trzeba się doszukiwać ironii :lol: Jeden pisze właśnie w ten sposób, a drugi dosłownie :P

Niggaz - Stary cwaniak, który myśli, że jest śmieszny :lol2:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 wrz 2006, 21:46

RealFan pisze:No ba Razz Nie we wszystkim trzeba się doszukiwać ironii Laughing Jeden pisze właśnie w ten sposób, a drugi dosłownie
I co w związku z tym?
Tymon ironizował i to nie ulega żadnej wątpliwości więc moja (również ironiczna) uwaga w stosunku do Ciebie była uzasadniona.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 wrz 2006, 21:53

Niggaz pisze:I co w związku z tym?
No coś Ty nie wiesz :>
Niggaz pisze:Tymon ironizował i to nie ulega żadnej wątpliwości więc moja (również ironiczna) uwaga w stosunku do Ciebie była uzasadniona.
Nie przeczę, aczkolwiek musiałem to odebrać dosłownie bo mnie zaswędziało :P No bo jakże to tak... :P

Popsułeś wszystko bo zboczyłeś z wątku tego tematu :roll: Jak to Niggaz w tym odkąd pamiętam zawsze byłeś dobry...Może jeszcze nie jesteś taki stary :lol:
Ostatnio zmieniony 09 wrz 2006, 21:54 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 21:53

Niggaz pisze:I co w związku z tym?
Tymon ironizował i to nie ulega żadnej wątpliwości więc moja (również ironiczna) uwaga w stosunku do Ciebie była uzasadniona.
za duzo u nas ironii. koledzy jej nie wyczuwaja tudziez ich denerwuje

trzeba sie wyluzowac. pozdro 600!!!

EOT : )

ide medytowac przed jutrzejszym meczem Realu

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 wrz 2006, 21:57

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: za duzo u nas ironii. koledzy jej nie wyczuwaja tudziez ich denerwuje
napewno nie :roll: jestes taki przebiegly :roll:

Bez powodu nie napisalem "nie ma co z nim gadac" bo jestes nabijaczem, ja byle czego dostaje WP a ty za takie zasmiecanie nic :roll: a to wlasnie jest denerwujace bo zasmiecasz temat...

Pozdro, Bez Cenzury rulez :wink:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 22:01

guru pisze:napewno
napewno NIE. na pewno TAK
guru pisze:Bez powodu nie napisalem "nie ma co z nim gadac" bo jestes nabijaczem, ja byle czego dostaje WP a ty za takie zasmiecanie nic a to wlasnie jest denerwujace bo zasmiecasz temat...
tak, jestem nabijaczem, wlasnie dlatego przez kilkanascie miesiecy nic nie pisalem na tej stronce a obecnie pisze bardzo rzadko

halla

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 09 wrz 2006, 22:08

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:tak, jestem nabijaczem, wlasnie dlatego przez kilkanascie miesiecy nic nie pisalem na tej stronce a obecnie pisze bardzo rzadko

czekamy na nastepne kilkanascie miesiecy :P

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 09 wrz 2006, 22:23

guru pisze:czekamy na nastepne kilkanascie miesiecy:P
bitwa na slowa” jeszcze sie nie rozpoczela a juz sie zakonczyla

dobiles mnie psychicznie [']

czuje sie taki przybity i zdolowany : /

mam jednak bardzo silna psychike, wiec nie bede topil smutkow w alkoholu, lecz bede sie trzymal mocno zasady: „nie pij wodki, nie pij wina, kup se rower ukraina

EDIT: teraz cos na powaznie

wypowiedzi Wengera po meczu. nie bede ich komentowal, bo nie chce kolejnej dyskusji : )

"To bardzo frustrujące. Straciliśmy bramkę, kiedy wyglądało na to, że zachowamy czyste konto, ponieważ Middlesbrough tylko się broniło. W końcu udało nam się zdobyć 1 punkt przeciwko drużynie, która oddała tylko jeden celny strzał na naszą bramkę."

"Nie mogliśmy ich 'dobić'. Nie wykorzystaliśmy dobrze boiska, nie graliśmy wystarczająco agresywnie przez ostatnie 30 minut. A ich bramkarz zagrał poprawnie."

"Jestem zaniepokojony, ponieważ straciliśmy punkty nie z powodu jakości naszej gry. Wydaje mi się, że gramy tak samo dobrze jak kiedyś, ale ostatnio tracimy punkty i to musi być dla zawodników denerwujące."

"Mamy wielki potencjał w naszej drużynie, ale w tej chwili nie zdobywamy tylu punktów, na ile zasłużyliśmy. Powinniśmy mieć 9 punktów, a mamy 2, nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni, ale to wcale nie znaczy, że ta drużyna już nie ma 'tej jakości'."

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 wrz 2006, 23:08

Rezerwy Arsenalu zremisowały z rezerwami Tottenhamu 2:2, skrótów jeszcze nie widziałem, ale ponoć ładnie się chłopaki zapezentowali :D
Obie bramki dla nas zdobył Fran Merida, na ławce cały mecz przesiedział syn znienawidzonego przeze mnie Macieja Szczęsnego - Wojtek.
Pamiętam, jak Szczesny nabijał się z Arsenalu w LM [jak przegraliśmy z Interem 0:3] ciekawe co teraz o nich sądzi.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 wrz 2006, 0:20

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:wypowiedzi Wengera po meczu. nie bede ich komentowal, bo nie chce kolejnej dyskusji : )

"To bardzo frustrujące. Straciliśmy bramkę, kiedy wyglądało na to, że zachowamy czyste konto, ponieważ Middlesbrough tylko się broniło. W końcu udało nam się zdobyć 1 punkt przeciwko drużynie, która oddała tylko jeden celny strzał na naszą bramkę."

"Nie mogliśmy ich 'dobić'. Nie wykorzystaliśmy dobrze boiska, nie graliśmy wystarczająco agresywnie przez ostatnie 30 minut. A ich bramkarz zagrał poprawnie."

"Jestem zaniepokojony, ponieważ straciliśmy punkty nie z powodu jakości naszej gry. Wydaje mi się, że gramy tak samo dobrze jak kiedyś, ale ostatnio tracimy punkty i to musi być dla zawodników denerwujące."

"Mamy wielki potencjał w naszej drużynie, ale w tej chwili nie zdobywamy tylu punktów, na ile zasłużyliśmy. Powinniśmy mieć 9 punktów, a mamy 2, nie jesteśmy z tego powodu zadowoleni, ale to wcale nie znaczy, że ta drużyna już nie ma 'tej jakości'."

Jak bys ogladalm mecz to bys rozumial te wypowiedzi. Nie wiem co ty chcesz caly czas od Wengera i o Arsenalu, skoro nic o nim nie wiesz... :roll: A tak wogole to niech cie mama zapisze na wizyte... :wink:
fieldy pisze:bie bramki dla nas zdobył Fran Merida,

Znowu sie zacznie jak kibice Barcy zapadna :lol:

fieldy pisze:skrótów jeszcze nie widziałem
Jak bedziesz mial to wez zapodaj :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2006, 20:25

guru - daruj sobie

chciałes bramki Frana, pewnie inni tez chętnie zobaczą:

Fran Merida's golas

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 15 wrz 2006, 21:13

bagg pisze:guru napisał:
nie daj borze

Shocked

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Pisalem to po przegranym meczu 5-1... :shock: Taki odjazd mialem...

fieldy pisze:Wenger powiedział, że Robina, lub Henry'ego moga zastąpić Baptista, lub Walcott.

To by bylo przegiete jak by Walcott zagral od pierwszej minuty :twisted: A jak by swoja pierwsza brame pyknal w meczu z MU to :rydzyk: w sumie drugi mecz z rzedu bez Henka na OT :? Ostatnio zagral ze 20 min. i po meczu :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”