Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 16 wrz 2006, 15:00

RealFan bedzie trudniej z tym ogladaniem bo już tylko w lidze może grać - wczoraj wygrał superpuchar - patrz fotka dnia :P - a teraz chyba w poniedziałej Boca gra z Goddy Cruz. Ostatnio w lidze przegrali 1:0 z Gimnasia na wyjeżdzie ale mieli w głowie finał z Sao Paulo wiec wiec - zreszta Boce i tak liderem :]

Co do Palacio do masz racje teraz już tez wiem że podpisał umowe do 2009 roku. Wiec narazie widac nie szykuje sie do wyciecki na stary kontynent. A co ciekawe działacze Boce ponoc też negocjuja nową umowe z Gago. A może inaczej. Maja nadzieje :wink:

No właśnie ten brak pola manewru powoduje ze Real ma przewage w walce o niego - jeśli jest walka wogóle bo wiesz sam jak to jest. Ja miałem możliwośc kilka raz oglądanie do w meczach i jakos nigdy mnie tak na maxa nie przykuł bym zaczą go obserwować. Może dla tego że wcześniej plotek nie było :P
RealFan pisze:Gago paszportu nie ma, no bo jak może mieć ? Nigdy nie grał w Europie

A Cicinho grał w europie ? :] To już nie to co kiedyś trzeba tylko znaleśc sznurki rodzine :P

Sprawdz jak chcesz na Sport Italia czy ok. 17 nie ma powtórki mecz finałowego Boca Juniors - Sao Paulo [2;2 dla Boce Palacio i El Palermo] Bo może byc powrótka z nocy bo bedzie okazja go ocenić :P Jak skauty bedziemy :lol:

Jedno miejsce do wykorzystanie UE ? no jak odszedł Bestia mi. dla tego by zrobic miejsce dla Diarry :> ? tak ? Robinho, Diarra i ? hmm czyli jednak masz racje czy kogoś pominełem ?

Wróć do „Hiszpania”