Nie ukrywam że jest to dla mnie trener właśnie na taka Sampdoria - tam grał 15 lat jak sie nie myle wiec i może tam powinień pracować...
Mancini - np. mecz z Roma o superpuchar pokazał chyba on naprawde jest jak "dziecko we mgle" - Roma grała swoje 1:0 - 2;0 - 3;0 reakcja Mancio ? jak to ktos powiedział "poprawił włosy" i usiedł na dupie - zero mobilizacji - w tym meczu Figo był trenerem
Zaciekawiła mnie wczoraj wypowiedz Roberto Manciniego -Nie mógł Figo wejsc od pierwszej minuty - chciałem dać mu odpoczać, zagrał ostatnio dwa mecze
Kolejna sprawa to eksperymenty - ja wiem on jest jeszcze młody i sie uczy - wcześniej non stop 4-4-2 - potem czasami 4-5-1 czy 4-3-3 - teraz 4-3-1-2
Bramkarze - czy Mancini na treningach gra z Szinsza w karty
Każdy mówi jak Inter sie wzmocnił - i trudno sie z tym nie zgodzić ale nikt nie widzi ile tak naprawde stracił dwoma transferami Pizarro i Veron'a - bo w tym momencie nie ma w Interze gracze który tak poprowadzi gre. Także ja naprawde nie wiem jaka Mancio ma wizje Interu - bo sam nie wie jaki system - kto za co odpowiada - a i brak rozgrywajacego jest dla mnie nie go pomyślanie ... zwłaszcza w serie A
Gdzie przyjedzie taka Samdoria czy nawet Udinese i schowa sie za podwójna gardą na własnej połowie. Wtedy napastnicy nie mają 12 okazji - takie mecze sie wygrywa linia pomocy
A jeszcze wracają do transferu - warto zauważyć że Inter ma samych graczy na już ok, 30 wiosen i już sie nie rozwijają - trzymają poziom - mowa - ale prochu juz nie wymyślą ! kto bedzie przyszłoscią ? Adriano ? i może Zlatan jak nie zacznie kochać np. Realu
To też jest ciekawe pod katem tego ze drużyne buduje sie latami
Teraz każdy fan Interu chyba przed meczem zastanawia sie na co wpadnie geniusz taktyki Mancio
Jak dla mnie to jest trener na taką Sampdorie nie dalej. I to nie jest opinia po ostatniej kolejce ale od roku. Choć i tak uważam że Moratti go szybko nie zwolni
Niech któryś fan przeczyta co napisałem i wypowie sie czy nie mam racji ? Kótry z klubów ze ścisłej czołówki w europie ma trenera który nie wie czego chce ? Który bładzi jak dziecko we mgle ?