Kibicowanie w Polsce - mecz na zywo czy w TV ?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post autor: cloner » 18 wrz 2006, 16:11

Janio pisze:Przykro mi że większość userów zawodzi Twoje oczekiwania i nie wyjeżdża co weekend do Katalonii, Kastylii, Mediolanu czy Londynu
napisalem "kibicowanie w Polsce" - chodzi o kibicowanie naszym klubom, bo szczerze to ja tez nigdy we Wloszech nie bylem na meczu Interu czy Bresci :wink:
Janio pisze:No chyba że chodzi Ci o swojskie klimaty, ale wybacz - to że przypadł mi w udziale wątpliwy zaszczyt mieszkania na Opolszczyźnie nie skłania mnie jeszcze do wypadów na Odrę Opole i oglądania kaleczonej odmiany sportu nazywanego piłką nożną.
i tutaj jest roznica, Ty wolisz ogladac piekna pilke, ja wole kibicowac klubowi 8)
piwus pisze: pamiętam czasy jak twierdziłeś, że żal Ci kasy na mecze, więc nie chodzisz
Jakbys mial troche wolnego czasu - znajdz mi ten post, gdzie napisalem, ze nie chodze na mecze Polonii, bo zal mi kasy.
Mozliwe, ze tak napisalem, jednakze musialo to byc na poczatku mojej "kariery" na tym forum :wink: Od tamtego czasu sporo sie zmienilo i zaczalem chodzic na mecze i jestem z tego dumny 8)

Wróć do „Polska”