Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 20 wrz 2006, 21:05

lisek_chz pisze:Zobaczymy jak tym razem Victor nam pomoże :roll:

Ja stawiam, że tym razem sam wrzuci sobie piłkę do bramki :twisted: .

A już tak całkiem serio to z pewnością będzie bardzo ciekawy mecz, którego już się nie mogę doczekać. Szkoda, że nie zagra Albelda bo przy Barcy w środku nie można dać pograć. Dodatkowo nie będzie grał także jego zmiennik - Marchena więc jeśli chodzi o środek pola to biorąc pod uwagę również absencję Baraji jest średnio ciekawie...Tak właściwie to pozostaje tylko Edu i Viana, bo raczej Quique nie zdecyduje się na wariant tylko z jednym def. pom.

Strasznie jestem ciekaw zestawienia linii ataku. Co prawda QSF zapowiada ofensywne ustawienie, ale czy rzczywiście zagramy dwójką Villa-Morientes z przodu? Villa wydaje się pewniakiem - wszak Valdes działa tylko z nim w pakiecie...Moro ostatnio znajduje się w wybornej dyspozycji i grzechem byłoby niewystawienie go od pierwszej minuty. Nie wiem jednak czy jest to rzeczywiście dobre. Z drugiej strony moglibyśmy zagrać tylko jednym napastnikiem z przodu i Silvą jako mediapunta...Jest pare możliwości i mam nadzieje, że trene wybierze tą najwłaściwszą.

Amunt!

Wróć do „Hiszpania”