Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 29

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 16 wrz 2006, 20:15

United i Bayern walczyłi o Owena a wyszło na to że narazie będzie się długo leczył :? Jakie to koleje losu są nieprzewidywalne Bawarczycy chcieli na siłe zatrzymać Anglika ,teraz nie mają ani Owena ani wielikch pieniędzy jakie by były z jego sprzedarzy.
Szkoda chłopaka bo to może być dla niego wielki cios a ostatnio był w formie i wywalczył sobie miejsce w kadrze :roll:

Alex musi zacząć obserować nowych zawodników. A ja narazie nie widze poważnego kandydata na DM :?

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 17 wrz 2006, 10:23

Rano, nuda zapodam coś o młodych diabełkach :)

Man Utd U16-Huddersfield U16 8:1
Skład United:
Woods, Moffatt, Dudgeon, Gill, Strickland, James, Ajose, Norwood, Williams, Philliskirk, Bryant
Zmiany: Stewart, Potts, Lampkin
Bramki: Bryan, Philliskirk 3, Norwood, Ajose, Stewart, Lampkin

Po ostatnim remisie z Leeds przyszła kolej na zwycięstwo :). Strzelec trzech bramek Danny Philliskirk to syn Tony'ego Philliskirka błego napastnik min. Boltonu, Cardiff City Oldham Athletic ( obecnie pracuje w tym zespole jako trener)
W tym zespole występuje również syn Davida Gilla ,Olivier Gill któy jest środkowym obrońcą. W wczorajszym spotkaniu nie zagrał bart Wesa Browna ale też jest w kadże tego zespołu.
Ja osobisie licze z tego zespołu na Antonio Bryana któy jest z rocznika 1990 już strzelał gole w rezerwach i nawet SAF właczył go na jeden przedsezonowy sparing(przesiedział całe spotkanie na ławce). Podobno bardzo szybki napastnik w dwóch ostatnich meczach U16 strzelał gole :D

Man Utd U18- Huddersfield U18 4:2
Skład United:
Zieler, McCormack, Drinkwater, Lea, Chester, Derbyshire, Bryan, Hewson, Brandy, Fagan, Galbraith
Zmiany:Eikrem, Amos, Welbeck, Cathcart
Strzelcy:Hewson, Brandy, Lea, Welbeck

Partnerski klub MU, Royal Antwerp przegrał wczoraj z K.V. Oostende 1:2
Tym razem bramki nie strzelił znajudującu sie ostatnio w świetnej formie Fraizer Campbell a ukasił Jonny Evans( tak podaje oficjalna strona ale to troche dziwne bo w poprzedniej kolejce dostałczerwona kartke :roll: )
Z naszych zagrali: Danny Simpson, Jonathan Evans, Mamam Souleymane, Fangzhuo Dong, Fraizer Campbell
Debiutu jeszcze nie zaliczył Darren Gibson któy ciągle zmaga się z kontuzją i jego powrót szacowany jest w następnym miesiącu.

Ben Foster zachwał we wczorajszym meczu z Aston Villa poraz pierwszy w tym sezonie czyse konto :) Oglądłem pare minut tego meczu i zaliczył jedną świetną parade a długie piłki do napastników to poprstu perfekcyjnie ma opanowane.

Dzisiejsze mecze w których sznase mają zagrać młode diabełki:
West Ham United-Newcastle United (Giuseppe Rossi)
Hibernian-Rangers (Lee Martin,Phil Bardsley)
Zaragoza-Mallorca (Gerard Pique)
Brondby-Esbjerg (Adam Eckersley)
Heerenveen-NEC (Chris Eagles)

To tyle na temat Diabełków :D
[/b]

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 20 wrz 2006, 13:03

Mam miotełkę, idkurzę temat.

Po ostatnim występie Kuszczaka między słupkami w mediach jak zwykle wszystko chodziło. The Sun tradycyjnie szukał dziury w całym i się doszukał. Ponoć Van der Sar jest w konflikcie z Fergusonem i z tego tytułu nie zagrał w spotkaniu z Arsenalem. Kolejna kaczka dziennikarska, czy fakt ? Mitologizacja fanaberii Fergusona to już chleb powszedni i nie zdziwi mnie, gdyby coś podobnego miało miejsce.

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 23 wrz 2006, 10:50

Dziś United przyjdzie zmierzyć się z Reading. Jak narazie, beniaminek spisuje się nadzwyczaj dobrze. Po zwycięstwach z Middlesbrough, Sheffield i Manchesterem City, drużyna z Madejski Stadium zajmuje wysoką szóstą lokatę z dorobkiem 9 punktów. Na pewno United czeka trudna przeprawa, jednak mimo wszystko inny wynik niż wygrana gości bedzie zaskoczeniem. Do składu Red Devils wracają Gabriel Heinze oraz Edwin van der Sar. Zabraknie leczących kontuzje Ryana Giggsa i Ji-Sung Parka.

Przypuszalny skład: vdS - Neville, Ferdinand, Brown/Vidić, Silvestre/Evra - Fletcher, Carick/O'Shea, Scholes, Ronaldo - Saha, Rooney

Mam nadzieję, że para stoperów wróci do pełni dyspozycji i skończą popełniać głupie błędy. Rooney musi w końcu zagrać porządny mecz, bo w ostatnim czasie nie imponował formą. Oby w potyczce z Reading pokazał pełnie swoich możliwości i świetnie współpracował z Saha.

Mój typ: 0:2 8)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 23 wrz 2006, 14:32

Okazało się, że być może nie zagra Saha. Robi się źle, gdyż nie w pełni sił jest jeszcze Alan, a Ole może grać co najwyżej 60-70 minut i też niewiadomo w jakiej jest dyspozycji. Do tego dochodzą kontuzje Giggs'a i Silvestre'a. Oczywiście wierzę w zwycięstwo, aczkolwiek coś mi źle podopowiada, że może być różnie. Obym się mylił. Wystarczy jak Roo znowu coś strzeli, a później już powinno pójść gładko :P

COME ON UNITED

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 23 wrz 2006, 16:12

No i wkońcu sobota po tygodniu dołka przychodzi dzień w którym MU znowu gra i to sie liczy 8)
Po meczu z Arsenalem licze na podrażniona ambicje kilku zawodników szczególnie Roo któy narazie zawodzi fanów ale każdy wie ile znaczy dla United i jego wielkości powinna niedługo sie objawić :D
Super że wraca Gabi i może Smudge też dostanstanie szanse :roll:
Bedzie cieżko ale jestem dobrej myśli

Glory Glory Man Utd

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 wrz 2006, 23:36

No i padl remisik 1-1 :P Jak dla United to remis w tym meczu jest jak porazka... poczatek kryzysu :> Reading wydawalo sie slabym rywalem, ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie... Graja dobry football i ich wysoka pozycja w tabeli(jak na beniaminka) tylko to potwierdza... :) Juz zapachnialo mi sensacja( dla mediow oczywiscie bo jak dla mnie to bylo przewidywalne), ale niestety Ronaldo wyrownal :?
Manumef pisze:Mój typ: 0:2 Cool
niewiele sie pomyliles... :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 wrz 2006, 8:58

guru pisze:No i padl remisik 1-1 :P Jak dla United to remis w tym meczu jest jak porazka... poczatek kryzysu :> Reading wydawalo sie slabym rywalem, ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie... Graja dobry football i ich wysoka pozycja w tabeli(jak na beniaminka) tylko to potwierdza... :) Juz zapachnialo mi sensacja( dla mediow oczywiscie bo jak dla mnie to bylo przewidywalne), ale niestety Ronaldo wyrownal :?
Manumef pisze:Mój typ: 0:2 Cool
niewiele sie pomyliles... :lol:
Jesli chodzi o Reading, to przed sezonem media szukały zespolu, ktory moze sie stac nowym Wigan. Teraz chyba juz wiadomo kto przejał miano nieobliczalnego beniaminka. Co do gry MU :arrow: raz juz pisałem, ze nie wiem dlaczego wszystkim tak zalezy na powrocie Rooney'a skoro United tak dobrze szło. Teraz nadal tego nie wiem podobnie do skałdu nie wkomponował sie Scholes i to chyba były najsłabsze ogniwa. Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka, ktory na dzien dzisiejszy jest raczje osłabieniem Tottenhamu niz wzmocnieniem MU. Za taka kase mzona było spokojnie sciagnac innych zawodnikow, przynajmniej bardziej potrzebnych.
Przy takich wynikach tylko zyskuje na atrakcyjnosci Premiership :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 wrz 2006, 11:21

Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka, ktory na dzien dzisiejszy jest raczje osłabieniem Tottenhamu niz wzmocnieniem MU
ale wazne, że jest lepszym piłkarzem niż Cesc - Hiszpan tylko asystuje i kartki zbiera ...

Kibice ManU po znakomitym poczatku sezonu, chyba za wczęsnie uwierzyli, że bez konkretnych wzmocnień, są w stanie wygrać ligę.
O'Shea, Schioles, Ronaldo - grali z poczatku dobrze, Giggs'a wykluczył akontuzja - Ronaldo powrócił i ... zawalił mecz z Arsenalem, teraz strzelił gola na wagę remisu :D chyba jeszcze nie ustabilizował formy,
O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 24 wrz 2006, 11:30

Pamietam jak po meczu United - Arsenal w oddzielnym temacie Rossi napisał: że Kanonierzy wygrali zasłużenie ale za tydzień pewnie remis z Sheffield i wszystko wraca do normy. O mecz z Reading wtedy nie wspomniał...

Rzeczywistość bywa brutalna :roll: Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano :P albo ... samobója

Pozdro

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 24 wrz 2006, 14:07

Po meczu jestem zawiedziony ale pewnie to ostatni raz w tym sezonie 8)

fieldy pisze:O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić

Roo odzyskuje powoli forme co było widać w drugiej polowie :roll: Myśle że w następnym meczu powinno być lepiej :P
Zaza pisze:Pamietam jak po meczu United - Arsenal w oddzielnym temacie Rossi napisał: że Kanonierzy wygrali zasłużenie ale za tydzień pewnie remis z Sheffield i wszystko wraca do normy. O mecz z Reading wtedy nie wspomniał...

No nie, wspomniałem dziwsz sie :) Reading to mocny zespół i na swoim terenie jeszcze komuś z czołówku punkty urwie :twisted:
Zaza pisze:Rzeczywistość bywa brutalna Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano albo ... samobója
Zaza naszło sie na przemyślenia, Milan jakieś punkty stracił czy co :P
Reczywistośc jest brutalna szczególnie w Premiership tu nie ma faworytów :roll: Licze na zwycięstow w następnym meczu Premiership a i pogonieniem Benfiki nie pogardze :twisted:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 24 wrz 2006, 15:02

guru pisze:ale ja od poczatku wiedzialem ze MU sie na Reading przejedzie

A co Ty jakiś Nostradamusso jesteś ?Zacznij grać w Totka.

guru pisze: niewiele sie pomyliles... Laughing

Za to Ty trafiłeś od samego początku. Brawo, mam Ci pomnik zbudować ?

Messi E2 Ronaldinho pisze:raz juz pisałem, ze nie wiem dlaczego wszystkim tak zalezy na powrocie Rooney'a skoro United tak dobrze szło

Bo oprócz Sahy nie mamy napastnika. Takie trudne ? Nie wiem czy pamiętasz grę Rooneya na przełomie ostatnich dwóch lat. To, że Solskjaer powrócił po kontuzji nie oznacza, że United zmiażdży każdego. Jego lata świetności są w tyle. Ale zgodzę się z tym, że był słaby w meczu. I dlatego też powinien w następnym spotkaniu usiąść na ławce, a w ataku powinien zarać rekonwalescent Solskjaer ( próbowany na prawej pomocy ), albo Smith, który był geniuszem za czasów Leeds United i nadal nie rozumiem dlaczego ma grać w środku pola.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Narazie takze nie znajduje sensu pozyskania za gromna kase Carricka
Ja też nie rozumiem tego posunięcia. Jak widać Anglik nie odnajduje się w stylu United. Boję się, że to może być kolejny chybiony transfer po Klebersonie, Djemba Djemba, Taibim, Belionie, Cruyfie i wielu innych.
Ale to pocżątek sezonu.
fieldy pisze:ale wazne, że jest lepszym piłkarzem niż Cesc - Hiszpan tylko asystuje i kartki zbiera ...

Wierz mi Fieldy, że 1000 razy bardziej bym chciał Fabregasa w United niż Carricka. Dla mnie Hiszpan jest kapitalny. I tak jak napisałem powyżej - to początek sezonu. Dopiero się rozkręcają.
fieldy pisze:O Roo chyba nawet nie ma co wspominac - po co przykrość kibicom ManU robić Twisted Evil

:roll: Świntuchu zrobiłeś mi przykrość :ban: :rotfl2:

Zaza pisze:Rzeczywistość bywa brutalna Rolling Eyes Remis to nic bo pewnie nie ostatni tym bardzie gdy piłka jest tak wyrównana ale strzeliłeś sobie wtedy Rossi w kolano Razz albo ... samobója

A ja pamiętam jak Zaza z kompanią Milanowców krzyczał, że Milan zdobęcie jeden, drugi, trzeci puchar, że rozjedzie wszystkich. Wtedy strzelałeś chyba tak mocno po kolanach że masz sitko :lol:

Rossi pisze:Po meczu jestem zawiedziony ale pewnie to ostatni raz w tym sezonie Cool

Chwała Ocju i Synowi ... obyś się nie mylił. Jak masz rację, to stawiam zgrzewkę flaszki.

Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 25 wrz 2006, 21:14

Jeśli chodzi o moje skromne zdanie to ManU po prostu zaje*** ten mecz brak jakichkolwiek wykończeń akcji które można by było uznać za konkretne poza nielicznymi szkoda punktów bo Chelsea wygrywa i znowu będzie cięzko zdobyć mistrzostwo...ale zauważmy że beniaminek z którym przyszło się spotkać "Czerwonym Diabłom" już zdobył niezłą sumkę punktów po czym możemy określić że jest bdb przygotowany na tzw "Sezon przetrwania" w PS :P

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 wrz 2006, 11:44

Adrian Firek pisze:eśli chodzi o moje skromne zdanie to ManU po prostu zaje*** ten mecz brak jakichkolwiek wykończeń akcji które można by było uznać za konkretne

A ja się zapytam z innej mańki. Oglądałeś spotkanie? Czy koledzy mówili ?

Bo jak dla mnie to strzałów było kilka groźnych, ale jakiś niefart w tym meczu spowodował, że tylko 1:1.

Już niebawem spotkanie z Benficą. rewanż za eliminację z LM ostatniego sezonu. Oby Manu pokazało klasę. I oby każdy niedowiarek przejżał na oczy.

Adrian Firek
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 26 wrz 2006, 19:52

Oglądałem :wink: Ale wiesz każdy ma swoje zdanie co do danych sytuacji :twisted: A jeśli chodzi o mecz w LM to sądzę że ManU wygra bo jakoś nie chce mi się wierzyć i myśleć o ewentualnej porażce :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”