Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post autor: cloner » 27 wrz 2006, 23:17

Mnie nie chodzi o typy, bo sa OK, zreszta sa podane nawet kilka dni temu niektore. Chodzi mi np. o stawke pisana po trafionym kuponie :wink:

widze ze pijesz do mnie i maestro - ale moze Cie zdziwie ja przewaznie gram za podobne stawki //c.

chodzi mi o kuponik maestro, nie czepialbym sie gdyby stawka byla podana przed meczami :wink: // cloner

A więc pijesz do mnie :lol: Jak mam to rozumieć, uważasz, że nie mógłbym postawić 50zł u buków :> w week wygrałem 145zł, więc teraz zagrałem za 50zł. To takie dziwne, niebagatelna kwota jakaś :> Wydawałem już na STS więcej niż 50zł :roll: Ba! na kilku kuponach, to nawet 90zł się nazbierało :shock: :lol: Nie rozumiem co chcesz udowodnić, serio :roll: Nie kompromituj się... //maestro

oczywiscie, ze moglbys zagrac za 50pln, ja tez nie raz gralem nawet za wieksze stawki, ale troche dziwnie tak, jak piszesz stawke 50pln [ktora niska nie jest] dopiero po trafionym kuponie i ja sie nie kompromituje, po prostu chcialem zebys pokazal ten swoj trafiony kuponik // cloner
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2006, 9:34 przez cloner, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Bukmacherka”