Zaza pisze:Ale nie ma to jak Ronaldo. Pół świata sie z niego śmieje że gra jak dziewczynka z zapałkami i człowiek z cyrku - a Ferguson mówi ze jest najlepszy Laughing
Nie, ja porponuję oprócz Ronaldo wrzucić na tapetę dziadków z Mialnu. Po viagrę już pewnie sięgają, albo conajmniej leczą prostatę. Kiedy koniec ich kariery? Nie wie nikt. Co roku zastanawiają się, czy aby napewno widzą swoich przeciwników. No ... ale co to w porównaniu z Ronaldo.
Jaśniej poproszę.Zaza pisze:Arsen Wenger znów pokazał co znaczy jego nos trenerski i przygląd rynku Krzywy
fieldy pisze:no Zaza, proszę cie - nie dalej jak wczoraj [a moze nawet dziś] skrytykowałeś Kaczego, za jego radosć z kontuzji Eto'o, a teraz co ?
tylko mi nie pisz, że to żarty ... bo to juz ostatnio poseł Tchórzewski mówił i słabo mu wyszło.
Powinieneś się Fieldy przyzwyczaić, że prymitywizm niektórych wypowiedzi jest poniżej pewnego poziomu. Poczekaj, aż w Arsenalu ktoś zagra gorzej, a Zazaa zaraz napisze, ze przeciez Milan jest the best i Arsenal przy nich to leszcze, cioty, czy inny tego typu rzeczownik. No ale cóż, dzieci tak mają
A co dobrze świadczy?fieldy pisze:darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie
Ja widzę, że jak w Milanie nie ma zawodnika, który by techniką przewyższał innych ( bo o Kaka tego powiedzieć się jednak nie da ) to wszyscy są panienkami. Podobnie widze, ze jest z Robinho. No tak, skoro ktoś jest lepszy, to musi być jakimś metroseksualnogejowską awangardą.Zaza pisze:A może już jest ? Wcześniej podobne zdanie miałem o Robinho jednak Robson ma jeden plus nie gra dla Siebie ale gra Realu. Drybling to sól tej ziemi ale ale jest mimo wszystko różnica Exclamation
Pisze tylko, że skoro najpierw jedziesz po kaczym, gdy ten cieszy sie z kontuzji Eto'o - a potem sam piszesz, żeby Savage uszkodził Ronaldo - to coś mi tu nie gra. I w tym wypadku umiejętnosci Ronaldo nie mają nic do rzeczy.
I to jest właśnie to o co chodzi. Zaza uważa, że trzeba " skosić " takiego, kto umie dryblować. Mów sobie co chcesz Zaza, ostatnio bramka w lidze, pomimo " rowerka " . Czego chcieć więcej? Widziałeś mecz z Benficą? Istniało dwóch - Ronaldo i Saha.
Gdybym ja tutaj na forum wkleił każdy komenarz na privie po moim poście tego kogoś, to by wam uszy zbielały. Prymitywizm sięga zenitu. Ciekawe kiedy eksploduje.fieldy pisze:P.S. Zaza mi grozi na gg Razz
Kod:
Zaza (11:20)
Mafia nie spi jak licho
- oto dowód
Jedyne sensowne zdanie w całej Twojej wypowiedzi. średniakiem nie jest, ale wielki też nie. Porównanie do Crveny jest jak zwykle w Twoim wypadku chybione i już przywzyczaiłem się do podobnych kiepskich opinii. Z tym, że głośne gadanie, że sprowadzi się tego a nie innego to fakt - czcze. I mnie też derenwuje.Zaza pisze:Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów