Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 13:10

Zaza pisze:Ale nie ma to jak Ronaldo. Pół świata sie z niego śmieje że gra jak dziewczynka z zapałkami i człowiek z cyrku - a Ferguson mówi ze jest najlepszy Laughing

Nie, ja porponuję oprócz Ronaldo wrzucić na tapetę dziadków z Mialnu. Po viagrę już pewnie sięgają, albo conajmniej leczą prostatę. Kiedy koniec ich kariery? Nie wie nikt. Co roku zastanawiają się, czy aby napewno widzą swoich przeciwników. No ... ale co to w porównaniu z Ronaldo.
Zaza pisze:Arsen Wenger znów pokazał co znaczy jego nos trenerski i przygląd rynku Krzywy
Jaśniej poproszę.

fieldy pisze:no Zaza, proszę cie - nie dalej jak wczoraj [a moze nawet dziś] skrytykowałeś Kaczego, za jego radosć z kontuzji Eto'o, a teraz co ?
tylko mi nie pisz, że to żarty ... bo to juz ostatnio poseł Tchórzewski mówił i słabo mu wyszło.

Powinieneś się Fieldy przyzwyczaić, że prymitywizm niektórych wypowiedzi jest poniżej pewnego poziomu. Poczekaj, aż w Arsenalu ktoś zagra gorzej, a Zazaa zaraz napisze, ze przeciez Milan jest the best i Arsenal przy nich to leszcze, cioty, czy inny tego typu rzeczownik. No ale cóż, dzieci tak mają :wink:
fieldy pisze:darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie
A co dobrze świadczy?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zaza pisze:A może już jest ? Wcześniej podobne zdanie miałem o Robinho jednak Robson ma jeden plus nie gra dla Siebie ale gra Realu. Drybling to sól tej ziemi ale ale jest mimo wszystko różnica Exclamation
Ja widzę, że jak w Milanie nie ma zawodnika, który by techniką przewyższał innych ( bo o Kaka tego powiedzieć się jednak nie da ) to wszyscy są panienkami. Podobnie widze, ze jest z Robinho. No tak, skoro ktoś jest lepszy, to musi być jakimś metroseksualnogejowską awangardą.
Pisze tylko, że skoro najpierw jedziesz po kaczym, gdy ten cieszy sie z kontuzji Eto'o - a potem sam piszesz, żeby Savage uszkodził Ronaldo - to coś mi tu nie gra. I w tym wypadku umiejętnosci Ronaldo nie mają nic do rzeczy.

I to jest właśnie to o co chodzi. Zaza uważa, że trzeba " skosić " takiego, kto umie dryblować. Mów sobie co chcesz Zaza, ostatnio bramka w lidze, pomimo " rowerka " . Czego chcieć więcej? Widziałeś mecz z Benficą? Istniało dwóch - Ronaldo i Saha.
fieldy pisze:P.S. Zaza mi grozi na gg Razz

Kod:
Zaza (11:20)
Mafia nie spi jak licho
- oto dowód
Gdybym ja tutaj na forum wkleił każdy komenarz na privie po moim poście tego kogoś, to by wam uszy zbielały. Prymitywizm sięga zenitu. Ciekawe kiedy eksploduje.
Zaza pisze:Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów
Jedyne sensowne zdanie w całej Twojej wypowiedzi. średniakiem nie jest, ale wielki też nie. Porównanie do Crveny jest jak zwykle w Twoim wypadku chybione i już przywzyczaiłem się do podobnych kiepskich opinii. Z tym, że głośne gadanie, że sprowadzi się tego a nie innego to fakt - czcze. I mnie też derenwuje.

Wróć do „Anglia”