Zaza pisze:Szybko temat zmieniłes Razz
Nie widzę tego, że zmieniłem.
Zaza pisze:To Ci dziadki które mają lepsza biografie niż cały klub z Old Trafford
Ciekawe ile z tej biografi prawdziwego piłkarstwa, a ile sprzedanego meczu i kupionych pucharów, odznaczeń, medali. To już sam oceń
Poza tym, trochę trudno porównywać. W Manu jest fala graczy młodych, w Milanie ... mogli by być ich ojcami
Zaza pisze:Ja też szanuje Twoje zdanie - jak masz racje - a teraz nie masz - Zresztą to może nie tylko Ty - jednak nie dostrzegasz tego podobnie jak Ferguson - MU = 4 siła Premiership. Zwłaszcza pod względem Europy Exclamation
To 4 siła w Premiership? Czy pod względem Europy? Gubisz się chłopcze.
Poza tym, dziwne, że Zaza widzi cały ten " syf " a inni nie. Miło, że porównujesz mnie do Fergusona. Od zawsze wiedziałem że mam coś z niego. Ty najwyżej z Carlo'a Ancelotti'ego możesz mieć brzydki oddech.
Zaza pisze:Barca i Real sprowadziły takich piłkarz jakich potrzebowali. Ty powiesz "starych" - ja powiem klasowych Krzywy
Nie, nigdy nie powiedziałem o Barcy, że ma starych piłkarzy. Thuram i Cannavaro to zawodnicy z metryką, ale grajki z klasą. A w Milanie ... na takie coś pozostawię trzy kropki.
Przegrałeś jakiś zakład? Mafia Cię ściga? Ktoś Cię zgwałcił? Masz problemy w podstawówce? O co Ci chodzi z tymi zakładami ?Zaza pisze:o Ferguson sprowadził młodych i "gdzie teraz jest" zobaczysz - tylko sie załóż Krzywy
Chyba zdrowia Zaza mi życzysz, a nie zdrowie.Zaza pisze:Pozdrawiam i życze zdrowie Exclamation