z szacunku dla kogos i z samej grzeczności człowieku : )Chlopaczek pisze:Dlaczego mam miec szacunek dla kogos w kogo nie wierze?Dla mnie boga nie ma wiec nie bede pisal go z duzej litery tylko dlatego ze wam sie tak podoba.Ostrzezenie mi dasz?beckhs pisze:Nie chce tutaj wchodzic w ta dyskusje, bo po prostu nie mam checi. ja jestem pos tronie Baq'a.
Mam Chlopaczek do Ciebie prosbe. Nawey jesli nie chodzisz do koscioa to napisz Bóg z duzej litery !!! Troszke szacunku !
tylko dlatego ze nie lubie Milanu lub mu nie kibicuje mam pisać go z małej litery ? tak samo mógłbym pisać "chłopaczek" zamiast Chłopaczek, jednak pewna doza kultury powinna być zachowana na swego rodzaju "inteligentnym" poziomie konwersacji czy codziennej egzystencji, takie jest moje zdanie, ale to Twoj wybór, na forum mozesz nawet pisać słowo "róża" przez "u" otwarte i "rz" tylko po co ? zeby robić z siebie głupka... czy osobę nie znającą podstaw gramatyki ? nie sądzę, to jak piszesz, jakich słow uzywasz, jakich wyrażen stosujesz, charakteryzują Ciebie, apewna doza kultury świadczy tylko dobrze o Tobie, a nie źle. Mimo wszystko wybór nalezy do Ciebie, ja tylko wyrazam swoje zdanie. Na podpunkty odpowiem Ci rano bo coś mnie choroba łapie i jakoś nie mam głowy o tak późnej porze do myślenia.
pozdr,