Ja ciągnę swoją bajkę a Ty swoją ignorując wszelkie fakty i opinie. Rozumiem, że masz swoje zdanie, ale jeżeli jesteś przekonany o swoich racjach to mógłbyś się odnieść do tego co ludzie piszą o Savioli w kontekscie jego kontaktów z klubem.Messi E2 Ronaldinho pisze:Nawiazujac jeszcze do jednego tematu, bo ciagle mnie neka, a wszystko wiedzacy, przynajmniej robiacy taki obraz wałsnej osoby w szczegolnosci na temat "Savioli" Arrow Niggaz nie odpowiada mi na moje pytania a dalej ciagnie swoja bajke, pisze tak
Problem w tym, że dokładne zarobki piłkarzy to nie jest informacja, którą jest łatwo znależć. Takie informacje baardzo rzadko ujawniają się na oficjalnej stronie klubowej a na innych stronach można znależć bardzo różne wersje przy czym nie wiadomo, które są prawdziwe (może żadne?). Saviola z tego co się pisało za czasów Gasparta zarabi 3 mln euro. Ronaldinho do niedawna zarabiał również 3 mln euro, ale nie wiem czy nie dostał podwyżki. Tak czy inaczej te 3 mln euro Javiera to jedna z najwyższych pensji w zespole.Messi E2 Ronaldinho pisze:Nadal nie napisałes ile zarabia Saviola, o ile mu chciano obnizyc. A tak do zarobkow i przekłądania sie to na gre, pora ciac Gaucho
Jasna sprawa. Ronaldinho przez ostatnie lata strzelił ogrom bramek i zaliczył mnóstwo asyst. Teraz gra słabo a wiec od razu cięcieMessi E2 Ronaldinho pisze:A tak do zarobkow i przekłądania sie to na gre, pora ciac Gaucho
Ogólnie widzę, że ciężki żywot będzie z Tobą na forum. Teraz Saviola będzie grał często i będzie strzelał bramki a Ty po każdym takim meczu będziesz forsował opinię, że jest boski i nie mają racji Ci, którzy się go czepiają.
Taaaaaaa od jutra będzie 198 mln zarabiał. Funtów. Tygodniowo.kulekfcb pisze:Ale Ronaldinho chciał większego kontraktu niedawno przecież. MIałby zarabiać chyba 14 mln?
18 października gramy z Chelsea. 22 października z Realem. Do czasu mecz z The Blues Dinho powinien siedzieć na ławce.
VeB chociażby.wie ktoś gdzie są bramki do zassania?