Widze ze F1 nie przestaje byc emocjonujaca nawet na forum.
Nie wiem jak wy, ale ja poprostu czuje wielkie podniecenie. F1 to moja pasja od lat i jeszcze nigdy nie widzialem tak mocnego i zacietego finalu sezonu. Dwaj wielcy Schumi i Alonso maja tyle samo punktow i brakuja tylko dwa wyscigi do konca. Przewaznie w ostatnich latach juz mielismy matematycznego mistrza, a tutaj walka bedzie trwala do samego konca. W klas. gener. teamow renault wyprzedza czerwonego rywala o jeden punkt i to jeszcze bardziej wplywa na wszystko co sie dzieje na torze i pozanim.
Robert Kubica zadziwia wszystkich i napewno juz od przyszlego sezonu w kazdym wyscigu bedzie walczyl o podium. Dzisiaj Robercik został sklasyfikowany na 18. miejscu podczas drugiego treningu. To moze sie wydawac slabe miejsce. Wszyscy pamietaja jak byl jeszcze kierowca testowym ze zajmywal przewaznie miejsca w pierwszej 5. Wtedy nie mial nic do stracenia a teraz kazdy wypadek przy treningu moze miec wielki wplyw na wyscig.
Nie mam zabardzo czasu zeby siedziec na forum i zagladam tuatj tylko kiedy moge, ale widze ze Zaza, niezle naciaga ten temat. Tak trzymaj.