nie porównuje ich pod względem wielkości, czy dokonań, pisze tylko, że Davis najwidoczniej lepiej przekazał swoje przeżycia, niz stary James.BaSSu pisze:Ja nie rozumiem jak można porównywać Metallice i Korn.Johnatan Davis gra inną muzyke niż Metallica i co najważniejsze gra dużo krócej.
ale to tylko wg mnie powinni się wstydzić, to moje zdanie.BaSSu pisze:No właśnie i wyobraź sobie ile oni mają fanów na całym świecie. I nagle ci wszyscy fani by sie o tym dowiedzieli. To tak jakbyś powiedział np. fanom barcy, że koniec z ich klubem bo zaczęli grać inną piłke, nie mają gwiazd i są słabi. Na drugi dzień ilość samobójstw w Katalonii wzrosła by niesamowicie. Tak samo Metallica. Co z tego, że niektórym ludziom ten zespół z obecną muzyką nie pasuje Ważne że ma fanów, którzy go kochają. Wiadomo że każdy ma inne gusta i zdanie
nie chcę ci udowodnić, że Metallica jest słaba - tylko przedstawiam ci moje zdanie na temat moich odczuć co do ich ostatnich albumów.
Ich fani mało mnie obchodzą.
zapewne tem, który ma się ukazać, bardziej będzie przypominał St.Anger, aniżeli pierwsze albumy, więc u mnie nie ma szans na pochlebną opinię - powtarzam jeszcze raz - u mnieBaSSu pisze:Który Ci się jeszcze nie podoba?Ostatnio tylko 1 wydali.
nie porównałem ich do Wiśniewskiego, to jest jawne nadużycieBaSSu pisze:A np.Some Kind Of Monster.Frantic-gdzie tu widzisz coś popowego.
Ja myśle że St.Anger nie jest aż taka zła, żebyś porównywal ją do Wiśniewkiego, amatorów rocka i popowych piosenek.
St.Anger dla mnie jest bardziej popowe niż metalowe.
ja nie chce nic rozumieć, albo mi się muzyka podoba, albo nie.BaSSu pisze:fieldy Polecam Ci ten film, jeśli chcesz zrozumieć tą płytę i obecną Metallice
Nie obchodzi mnie, ze James jest/był pijakiem,