ROCK i gitarowe brzmienia

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 09 paź 2006, 19:44

BaSSu pisze:Ja nie rozumiem jak można porównywać Metallice i Korn.Johnatan Davis gra inną muzyke niż Metallica i co najważniejsze gra dużo krócej.
nie porównuje ich pod względem wielkości, czy dokonań, pisze tylko, że Davis najwidoczniej lepiej przekazał swoje przeżycia, niz stary James.
BaSSu pisze:No właśnie i wyobraź sobie ile oni mają fanów na całym świecie. I nagle ci wszyscy fani by sie o tym dowiedzieli. To tak jakbyś powiedział np. fanom barcy, że koniec z ich klubem bo zaczęli grać inną piłke, nie mają gwiazd i są słabi. Na drugi dzień ilość samobójstw w Katalonii wzrosła by niesamowicie. Tak samo Metallica. Co z tego, że niektórym ludziom ten zespół z obecną muzyką nie pasuje Ważne że ma fanów, którzy go kochają. Wiadomo że każdy ma inne gusta i zdanie
ale to tylko wg mnie powinni się wstydzić, to moje zdanie.
nie chcę ci udowodnić, że Metallica jest słaba - tylko przedstawiam ci moje zdanie na temat moich odczuć co do ich ostatnich albumów.
Ich fani mało mnie obchodzą.
BaSSu pisze:Który Ci się jeszcze nie podoba?Ostatnio tylko 1 wydali.
zapewne tem, który ma się ukazać, bardziej będzie przypominał St.Anger, aniżeli pierwsze albumy, więc u mnie nie ma szans na pochlebną opinię - powtarzam jeszcze raz - u mnie :D nie obchodzi mnie, że maja mld fanów
BaSSu pisze:A np.Some Kind Of Monster.Frantic-gdzie tu widzisz coś popowego.
Ja myśle że St.Anger nie jest aż taka zła, żebyś porównywal ją do Wiśniewkiego, amatorów rocka i popowych piosenek.
nie porównałem ich do Wiśniewskiego, to jest jawne nadużycie :D
St.Anger dla mnie jest bardziej popowe niż metalowe.
BaSSu pisze:fieldy Polecam Ci ten film, jeśli chcesz zrozumieć tą płytę i obecną Metallice
ja nie chce nic rozumieć, albo mi się muzyka podoba, albo nie.
Nie obchodzi mnie, ze James jest/był pijakiem,

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”