Kaka_ACM pisze:Jako iż dzisiaj nie mam swej kobiety przy boku, znalazłem chwile by poświecić na ową kompilacje. Moze króciutko. Koncepcja zajebista, to przecież podstawa. Muzyka również, zajebiście wkomponowana. Choć fachowcem nie jestem, nie mam większych zastrzeżen. Gdyby niektóre filmiki byłyby lepszej jakości byłoby idealnie. Tak jest piąteczka.
Ps. Co to za muza ?/
Dzieki za opiniePremo pisze:Kompila rzeczywiście wyrąbista. Wielki + za pomysł. Fajne efekty zgrane z muzą. Szkoda, że taka krótka, ale i tak fajnie się ogląda i w ogóle... Nie mam żadnych zastrzeżeń, ale i tak bardziej podoba mi się kompilacja z RvP
Kaka_ACM pisze:Ps. Co to za muza ?mlody_ pisze:Muzyka : Immediate music - Lacrimosa
Krótka jest bo to zapowiedź, a poza tym cholernie ciężko było jakieś dobre materiały zebrać
Czekam na nastepne komentarze
mlody_ pisze:Witam
Chce Wam zaprezentować moją najnowszą kompilacje...a właściwie to zapowiedź. Zajęła mi ona bardzo dużo czasu, ale mysle, ze efekty beda satysfakcjujące
. Filmik przedstawia druzyny z Grupy E Pucharu UEFA (AS Nancy, Blackburn Rovers, FC Basel, Feyenoord Rotterdam, Wisła Kraków). Filmik jest krótki, bo trwa tylko 1 minute i 44 sekundy, ale warto go obejrzec
Czekam na Wasze komantarze
Rozmiar : 19 MB
Długość : 1min 44sec
Muzyka : Immediate music - Lacrimosa
Linki : Pobierz (YSI) | Pobierz (Rapidshare) | Pobierz (YFH)