Real Madryt - FC Barcelona (GRAN DERBY) 22-10-2006

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: girlfromipanema » 16 paź 2006, 21:53

mecze między Barcą a Realem (postanowiłam dla świętego spokoju omijać sformułowanie Gran Derby :P) potrafią być nieprzewidywalne, czego przykład mieliśmy ostatnio... bo osobiście nie spodziewałabym się, że będzie taki ot po prostu remis. ale mam nadzieję, że tym razem się bez takich kwiatków obędzie i w sumie podstawy aby tak sądzić- Barca gra coraz lepiej, w grze Realu nie widać poprawy, a wręcz przeciwnie. wiadomo, może następnym razem będzie tak, że zacznę sobie tydzień wcześniej obgryzać paznokcie zastanawiając się kto wygra (i wciąż nie będę miała pod koniec tygodnia pojęcia, oprócz tej permanentnej, subiektywnej, ślepej wiary, że to jednak będzie Barca) i szanse będą wyrównane, ale na tą chwilę Królewscy nie są tak poukładani, a nawet chyba tak zmotywowani, co przekłada się na taką a nie inną grę i odbija się na rezultatach.
generalnie jestem raczej spokojna, że wygra Blaugrana, chciałabym tylko mimo wszystko, żeby to nie był taki mecz, po którym przyjdzie stwierdzić, że ''Derby Mediolanu będą pewnie ciekawsze'' ;) ale różnie może być.

a jakby nie było- doczekać się i tak nie mogę.

Wróć do „Wracając Do Meritum”