Inter Mediolan (zbiorczy)

Angelo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Angelo » 17 paź 2006, 9:53

No właśnie jeden pozostał wierny :roll: Moratti. Nie uważasz Sero iż niekiedy Massimo przywiązuje się nie do tych ludzi jakich powinien :wink: Recoba przykładem, który jak dla mnie nie powinien mieć miejsca w Interze, bo jedyne czym się przysłużył to chyba ładnymi bramkami do kompilacji dla fanów :wink: Sam Mancini fajnie ostatnio powiedział o nim, aż musiał się prezesowi tłumaczyć :lol: Po Vilarreal to chyba nawet Moratti miał dość :wink: ale wychodzi na to iż on naprawde się zmienił, przecież jeszcze kilka sezonów wcześniej Mancini by nie zdążył do Mediolanu wrócić.

Uważasz iż walka na trzy fronty za trudna :> No chyba nie po to Inter wzmacniał swą łąwke rezerwowych by walczyć o Campionato. Ja jestem przekonany iż Morattiemu puszczą nerwy w przypadku odpadnięcia z LM, now i włąśnie i tu mam problem bo nie wiem czy lepiej byłoby zostawić Manciniego do końca sezonu, czy wywalić go po jakiejś wpadce :wink: W końcy żaden renowmowany i szanujący się szkoleniowiec nie przyszedł by w środku sezonu, a i chyba jest taki mały deficyt dobrych menadżerów w środowisku trenerskim na dzisiejszy dzień :wink:

Toldo :arrow: Chelsea :P To by niezłe było, nie wiem w jakim celu są wymyślone takie plotki. W końcu są dwaj bramkarze w Londynie Cudicini i Hilario. A jak co to Bolton przecież jakiegoś z Omanu zgodził się oddać :lol:

Wróć do „Włochy”