Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 paź 2006, 13:09

No właśnie tylko OM ma szanse sprawić ze bedzie znów walka :P Pamietasz nie Ligue 1 a Lyon 1 :rol: PSG sie budzi ale co ważne teraz gra na Abbe Deschamps w Auxerre :roll: A wiesz jak oni na wyjazdach. może Jeleń zagra jak sie wykuruje. Zreszta statystyki sa po stronie Auxerre. Nie skrzywdziłem Lille i Lens bo bardzo lubie te dwa kluby i wiem jak świetnych graczy mają ale wiem tez jak wygląda sytuacja - niestety na dwa fronty to ich jeszcze nie "stać", ale w tej kolejce pewka wygrana Lille bo gra u siebie z Lorient :] Cos mi mówi że znów Bordeaux zawiedzie swoich fanów bo Sochaux ostatnio gra dobrze - mimo ze lepiej na wyjeżdzie niz w domu to teraz stawiam 1. rennes ostatnio mnie zaskoczyło wygrana, bez kłopotów nad Auxerre - teraz znów wygraja z Niceą. Tym bardzie że graja u siebie.

Sprawdziłem statystyki spotkan na stade Velodrome i wychodzi:

:arrow: 36 spotkań w ramach Ligue 1
:arrow: 17 wygranych OM
:arrow: 12 remisów
:arrow: 7 wygranych Lyonu
:arrow: Bilans bramek: 71:38

Ja wiem że te liczby troche zamazują obraz - bo jak weżmiemy statystyki z ostatnich np 5 lat to :roll: Tylko jak mnie pamiec nie myli Marsylia pokonała Lyon w poprzednim sezonie u siebie 2:1 :] ? Nasri i Niang ?

Wróć do „Piłka nożna na świecie”