Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 20 paź 2006, 14:16

Coyote miałem na myśli mecz ligowy, ten 4:2 z bramka ale nie ona była najważniejsza. Nie kojaże tego że zawalił ostatnia bramke ? hmm możliwe ale ocene poprawiła mu strzelaona. Choć chyba zgodzisz sie ze jest cieniem gracza z przed 2 sezonów ? Jest chyba najbardzie doświatczony z defensorów PSG wiec i wymaga sie od niego wiele. Ba pamietam czas gdy jego umowa wygasała z PSG [zostało wtedy chyba rok umowy] i był kuszony przez kluby Premiership i Serie A i podpisał nowa umowe bo wiedział że jest pewny gry itd.

Aha czyli z Rothenem podobnie jak z Jeleniem - wszystko sie wyjaśni lada dzień :wink: Szkoda Francuza ma takiego pecha przez te urazy że :? To jest podobna sytuacja co Vincente z Valecni - i też lewa flanka, co forma to uraz. Jakieś fatum.

Masz racje co do Bonaventure że w dobrej formie. W tym wspomnianym meczu z Sedan też zagrał świetnie. Chyba dwie asysty :] Ale to zawsze był piłkarz który szukał gry i partnerów już w Auxerre pokazał że może grać wszędzie.

A jak Coyote oceniasz tych dwóch młodych Urugwajczyków [teraz chyba jeden został ? ten młodszy ?] o których było tyle hałasu, bo przyznam sie sie juz nie raz miałem sledzić poczynania tego piłkarza zawsze a to zapomina a to nie grał.

J1mmy czyli widocznie to było w pucharze - za pewne masz racje mój błąd - ale teraz mogą w lidze powalczyć :] Tym bardzie ze rok temu u siebie w lidze nie przegrali.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”