ja tam jestem brutalem i kobiet nie pielegnujeYukasz pisze:Chyba wiesz że jak utworzyłeś nowy temat to teraz musisz go pielęgnować jak kobietę
No ale raczej trudno pisac o Eurolidze w temacie odnosnie PLK czy tez NBAYukasz pisze:To już czwarty temat o koszu
trzeba miec respect przed byla nadzieja polskiej koszykowkiYukasz pisze:Nie wiem może ja Was onieśmielam Wink
Odnosnie tego tematu, mysle ze bedzie mial troszke wieksze wziecie niz pozostale tematy koszykarskie, np ztakiego powodu iz ponad 70spotkan bedzie transmitowanych na C+ - i nie trzeba jak w przypadku NBA czekac do 2-4 w nocy -
Zas z roku na rok poziom coraz wyzszy moim zdaniem - juz wczoraj moglismy obserwowac w koniczynkach graczy rodem z NBA - Delk (calkiem niezla kariera w NBA), Bazzile
Wczorajszy mecz otwarcia pomiedzy zespolem z Badaloni a Koniczynkami mial scenariusz rodem z Alfreda H. - ten kto stawial na grekow moze cos o tym powiedziec
Po 1 polowie meczu ogromna przewaga mlodej druzyny z hiszpaniej gdzie wspaniale radzil sobie nastoletni rozgrywajacy oraz niewiele starszy Rudy Gonzales (?) jednak w 2 czesci meczu a zwlaszcza w koncowce mlodzenczy polot przegral z doswiadczeniem i na inauguracje obylo sie bez niespodzianki
no nie wiem, na mnie zbytnuio nie licz bo ja len jestem i ostatnimi czasy poza Bukmacherka i Knajpa (ktora jest w remoncie) prawie wogole sie nie wypowiadamYukasz pisze:mam nadzieję że przynajmniej w tym nie będę pisał sam do siebie Rolling Eyes
Fucka juz zakonczyl kariereYukasz pisze:hiszpańska FC Barcelona