Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 24 paź 2006, 23:03
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 paź 2006, 1:49
Chęć zagrania była silniejszaczeher pisze:Nie grałbym 1kolejki wiadomo beda 1 koty za ploty czy sliwki robaczywki itp
Tego mozna było sie spodziewać, w zeszłym sezonie w pucharach też odpadali u siebie mimo że byli faworytami i ja się na tym przejechałemmaestro pisze:http://pilka.pl/?mid=1&show=62763 Ja ten mecz sobie odpuściłem
Nie ma batamaestro pisze:Jak ryzykować, to ryzykować Wiem, że Roma ostatnio złapała zadyszkę, ale Ascoli jeszcze nie wygrało meczu na wyjeździe... Ba, strzelili tylko jedną bramkę w pierwszej kolejce (3-1 z Atalantą). Do tego Roma jeszcze nigdy nie przegrała z Ascoli. Rzymianie muszą nieco odbudować zaufanie kibiców, powinno wejść
Ja tak myślałem jeszcze na kilka minut przed końcem a tu taki zonkMartinho pisze:po pierwszej polowie bylem przekonany ze po meczu...
cloner pisze:Nawet mnie nie denerwuj
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 paź 2006, 12:58
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 paź 2006, 13:30
Ladnie rozpoczety dzisiejszy dzienMartinho pisze:Peer - Petrova 2 1.30![]()
ST: 100zl
EW: 130zl
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 paź 2006, 15:07
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Darkman1948 » 25 paź 2006, 16:36
Mam nadzieje ze tym razem to bedzie rzeczywiscie pewniak. Ja postawilem takie cos:cloner pisze: a na jutro polecam remis w meczu Orgryte - Djurgarden
pewniak miesiaca
Darkman1948
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 paź 2006, 16:42
Hantuchova [`]. Na szczescie krecz Slowaczki a BAH zwrocil kase za zaklad.Martinho pisze:I singiel za 100zl:
Hantuchova - Vesnina 1 1.35
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2006, 17:23
FC Rostov - Amkar 1 @ 1.60
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 25 paź 2006, 20:40
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Damien22 » 25 paź 2006, 21:05
Damien22
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2006, 21:08
FT Orgryte 1 - 1 Djurgardena na jutro polecam remis w meczu Orgryte - Djurgarden
pewniak miesiaca
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 25 paź 2006, 21:30
Ufff, cale szczescie, kupon w grze. Choc jeden poszedł sie walic przez FC Randers.cloner pisze:FT Orgryte 1 - 1 Djurgarden
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 25 paź 2006, 21:32
Jesli Cie to pocieszy, to mnie tez zawalil ten mecz kuponikChoc jeden poszedł sie walic przez FC Randers
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 paź 2006, 23:09
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 paź 2006, 23:33
cloner pisze:FT Orgryte 1 - 1 Djurgarden
Yukasz pisze:Nie ma bata Niedawno Totti zapowiedział że walczymy o Scudetto więc pora się obudzić. Poprzedni mecz choć w wg statsystyk był wygrany jeszcze przed pierwszym gwiadkiem to okazał się niczym innym jak wypadkiem przy pracy. Kolejny taki się nie powtórzy Dodatkowo sytuacja kadrowa Romy jest już całkiem niezła, bo kontuzjowany jest tylko Mancini, reszta powoli wraca do peni formy i może grać. U gości zabraknie za to zdyskwalifikowanego pomocnika Viktora Boundianskiego, co powinno być sporym osłabieniem.
Yukasz pisze:Atletico Madrid v Levante 1![]()
Bayern Munich v Kaiserslautern 1![]()
Liverpool v Reading 1![]()
Yukasz pisze:Napoli v CSKA Moscow 2![]()
Roma v Partizan 1![]()
Maccabi v Unicaja 1![]()
Benetton v Zalgiris 1![]()
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio