FMy

yazzid1991
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: yazzid1991 » 01 lis 2006, 22:07

a ja gram sezon 2011/2012 tutaj wymiata Walcott z Arsenalu, Falcao, Carlos Vela,Felipe, Mertesacer to 5 najdrożczych no ale jeszcze Robinho i Rooney...Zaczynałem Wisełka wygrałem MP i PP ale mnie wywalili za kłótnie z piłkarzami. Potem Deportivo..fatalna atmosfera w drużynie wszyscy odchodzą no i długo ponad 300 mln. a do tego stan konta -100 mln (zł).Nic nie mogłem zrobić zawiodlem ich oczekiwania ale w następnym sezonie odeszło 50% pierwszego składu nic nie mogłem zrobić. Kupiłem Diego Tristana, Ze Roberto, Del Piero oczywiście za darmo ale są bardoz cieny mają ok. 35 lat. Wyrzucili mnie. Znalazłem nową prace po 2 miesiącach w Man City. I sie zaczeło... Był grudzień MAN C na 12 miejscu na koniec sezonu 8. Awans do Intertoto. Wygrałem i w Uefa niesamowicie gładko poszło. W finale z MAn U. Wygrana 1 :0 Premieship? Przegrałem 1 miejsce z Arsenalem 1 bramką ;( to był szok ale cóź zdarza się. TYLKO DLACZEGO ZAWSZE MI?. Teraz gram sezon jak podałem wyżej mój skład :
============K.Schmeichel================
==Eboue===M.Richards===Dunne====Taye Taiwo
==D.Bentley==S.Appiah===J.Gourcouff===M.Petrov
============Samaras===Crouch

ławka:Issakson,Barton.Tom Taiwo,Trabelsi,Vassel bądź Struridge (polecam go niesamowity zawodnik bardzo młody)

Wróć do „Hyde Park”