Prezenter MTV Polskaduch99 pisze:(swoją drogą co to był za koleś, który wręczał nasze Laughing )
Ogólnie wolę West'a albo Sean'a Paula, ale skoro pierwszy raz w życiu nie przełączam kanału, gdy słyszę Timberlake'a coś musi w tym być... Najnowsza jego płytka bardzo fajnaPremo pisze:Najlepszy Wokalista - Justin Timberlake
PopieramPremo pisze:Najlepsza Wokalistka - Christina Aguilera
Tu się zawiodłam. W tym roku w ogóle niewiele o nich słyszałam, a tu proszę... NagrodaPremo pisze:Najlepszy Zespół - Depeche Mode
Tu byłam za Aguilerą również. Nie cierpię RHCPPremo pisze:Najlepszy Album - Red Hot Chili Peppers "Stadium Arcadium"
W tej kat. zdecydowanie typowałam Shakirę. Jeżeli chodzi o Polskę była zdecydowanie najbardziej promowana. I na tylu imprezkach się przy niej pobujało...Premo pisze:Najlepsza Piosenka - Gnarls Barkley "Crazy"
Przyjmijmy, że mi pasi. Aczkolwiek znalazłabym parę lepszych wykonawców, jednak nie byli oni nominowaniPremo pisze:Najlepszy Wykonawca Rockowy - The Killers
Bardzo lubię Mary J i Outkast, ale panna Rihanna zdecydowanie była w tym roku najlepszaPremo pisze:Najlepszy Wykonawca R&B - Rihanna
Na temat tego pana już się wypowiadałamPremo pisze:Najlepszy Wykonawca Pop - Justin Timberlake
Cieszę się, że nie wygrała Madonna
Najlepszy! W ogóle zaczynam go ostatnio lubićNajlepszy Wykonawca Hip-hopowy - Kanye West
Dupa blada. Liczyłam na SOAD.Najlepszy Wykonawca Muzyka Alternatywna - Muse
Wiadomo kto na to dziadostwo głosował - dzieciaki.Premo pisze:Najlepszy wykonawca polski: Blog 27
Gdyby miano wybrać naprawdę najlepszych wygraliby Hey, albo Coma, a nie jakieś gówniary, wykreowane przez bandę specjalistów od marketingu