Czytanie ze zrozumieniem['].Messi E2 Ronaldinho pisze:Iniescie brakuje ogrania. Nie chce sie zagłebiac zbytnio w statystyki. Wypisujesz bzdury.
Napisz mi tylko co to ma wspólnego z antyfutbolem?Wystarczyło ogladac mecz. Zero pewnosci, zero. Zastanawiałem sie dlaczego Frank nie daje mu szans, teraz wiem. Zagrał jeden dobry mecz... chyba z Levskim, pozniej bylo coraz gorzej. Jesli wcozraj zabrakłoby Rafy to nas rozjechali.
Dudu lekko wygarnął piłkę, ale Iniestę też zahaczył, więc o żółtej za symulowanie nie ma mowy.Dudu trafil w pilke, a Anders sie poprostu wyłozył, gdyby sedzia chciał to miał podstawy do zółtka.
Pytanie powinno brzmieć kto zagrał dobrze. Jak już wspomniałem Iniesta, Valdes, Marquez, nieźle Dinho, reszta słabo albo bardzo słabo. Co do porównania formy obecnej a tej z ubiegłego sezonu, to przypominam, że praktycznie od drugiej połowy października 2005 roku zespół zaczął grać wspaniale. Mecz z Depor był wówczas przełomowy, bo mimo remisu Barcelona pokazała kawał dobrej piłki i była dużo lepsza od ekipy z El Riazor. Kolejna kolejka przyniosła początek rekordowej serii kilkunastu wygranych meczy z rzędu odniesionych w spektakularnym stylu. Zaczęło się 22 października (moje urodzinyKto zagrał zle, only Thuram reszta zagrała dobrze, moze przyzwoicie.