Bo Cruz jest po prostu świetny. Z nim i Crespo jestem spokojny o bramki. Ibrahimovic narazie przeplata świetne mecze ze słabymi, jednak cos tam potrafi dorzucić i asystuje. W sumie od niego nie oczekuje zbyt wielu goli, a jest jeszcze Recoba(oby go kontuzje omijały). Na Adriano w ogóle nie licze, wychodzac z założenia, że lepiej być miło zaskoczonym niż ... Generalnie formacja ataku spisuje się lepiej niż poprzednim sezonie, ale sprzedaż Martinsa uważam za błąd. Jednak co się stało to się nie odstanie.Chlopaczek pisze:Powiedzialem dzisiaj kumplowi kibicowi Interu ze Cruz jest swietny.
Ja jestem ciekaw młodego Belga, który przebojem wdarł się kadry pierwszego zespołu - Ibrahima Maaroufiego(rocznik 89). Znajac Manciniego i jego zapał do dawania szansy młodym to chyba musi być to wielki talant, bo wystąpił już w dwóch oficjalnych meczach Interu, w tym raz od początku. Czy ktos wie coś więcej o tym graczu?
Musicie się przyzwyczajaćChlopaczek pisze:Fajnie brzmi to "oczywiscie wygralismy"
EDIT:
Troche powertowałem w guglach w poszukiwaniu info o Maaroufim i wiem, że jest pochodzenia marokańskiego, a urodził się Brukseli. Trenował w PSV Eindhoven co może wrózyć, że ma wielki potencjał.