Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 10 lis 2006, 17:32

Chlopaczek pisze:Powiedzialem dzisiaj kumplowi kibicowi Interu ze Cruz jest swietny.
Bo Cruz jest po prostu świetny. Z nim i Crespo jestem spokojny o bramki. Ibrahimovic narazie przeplata świetne mecze ze słabymi, jednak cos tam potrafi dorzucić i asystuje. W sumie od niego nie oczekuje zbyt wielu goli, a jest jeszcze Recoba(oby go kontuzje omijały). Na Adriano w ogóle nie licze, wychodzac z założenia, że lepiej być miło zaskoczonym niż ... Generalnie formacja ataku spisuje się lepiej niż poprzednim sezonie, ale sprzedaż Martinsa uważam za błąd. Jednak co się stało to się nie odstanie.

Ja jestem ciekaw młodego Belga, który przebojem wdarł się kadry pierwszego zespołu - Ibrahima Maaroufiego(rocznik 89). Znajac Manciniego i jego zapał do dawania szansy młodym to chyba musi być to wielki talant, bo wystąpił już w dwóch oficjalnych meczach Interu, w tym raz od początku. Czy ktos wie coś więcej o tym graczu?
Chlopaczek pisze:Fajnie brzmi to "oczywiscie wygralismy"
Musicie się przyzwyczajać :P

EDIT:
Troche powertowałem w guglach w poszukiwaniu info o Maaroufim i wiem, że jest pochodzenia marokańskiego, a urodził się Brukseli. Trenował w PSV Eindhoven co może wrózyć, że ma wielki potencjał.

Wróć do „Włochy”