Sedziowie

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Sedziowie

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 0:12

Po dzisiejszym meczu juventus-MILAN jestem zawiedziony postawa arbitrow, kolejny zreszta raz po boisku biegalo 12 zawodnikow juventusu liczac z sedzia gdyz Milan powinien dostac rzut karny,zdarzyla sie tez sytuacja w ktorej Kaka byl faulowany przez Thurama,jednak utrzymal sie przy pilce majac w ten sposob klarowna sutyacje,wspanialy sedzia postanowil przerwac cala sytuacje , dyktujac wolny.Najdziwniejszym zjawiskiem jest fakt ze slaba postawa sedziow odnotowywana jest wylacznie na meczach z udzialem juventusu,nie sadze zeby to byl zbieg okolicznosci.Wlosi slyna z dobrych arbitrow ale ostatnio jestem strasznie zawiedziony ich forma.Kolejny raz sedzia zostaj najgorszym "uczestnikiem" meczu.

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 gru 2004, 0:17

i najśmieszniejsze jest to że nikt nie robi kroków ku temu by zgładzić lewą polityke . Zgadzam sie , calcio pokrzywdzone .

To tak jak z naszym stadionem na Królowej Jadwigi , murawa wyglada jak wybieg dla świń , i taka zostaje przez 2 lata , zaczeło sie coś robić ............... obecnie w zimę . :)

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 0:28

Taka szara rzeczywistosc,pieniadz rzadzi swiatem i my nic nie mozemy zrobic,szkoda ze w jednej z najlepszych lig na swiecie dzieja sie takie rzeczy :(

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 1:18

A ręka obroncy Milanu? ludzie czy wy jestescie slepi?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 10:56

Tomusmc pisze:A ręka obroncy Milanu? ludzie czy wy jestescie slepi?
wlasnie po to napisalem ten temat,poziom sedziowania jest zalosny,co do reki to byla jedna sytuacja na plus juventusu,wiem ze jestes kibicem tego klubu i ciezko jest Ci przyznac racje ze sedziowie faworyzuja Twoj klub,bo tak jest,nie tylko ja tak uwazam,sami komentatorzy,zarzad Bologni i bardzo duza czesc kibicow pilkarskich tak uwaza.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 12:21

Jesli chodzi o mecz z Bologną to przyznam ze cos było nie tak, ake wczoraj sedzia był prawie nieomylny. Miał pare sytuacji w których sie nie wykazał, ale napewno nie faworyzował Juventusu.

Pozdro :)

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 gru 2004, 12:30

Ręka była przed linią pola karnego!!! Zresztą nastrzelona i miał sedzia prawo nie podyktować wolnego. Rzut karny nalezal sie Milanowi nie ma tu zadnych watpliwosci. W meczu z Bologną tez powinny byc dwa karne dla gospodarzy, tymczasem sedzia posytkotwal rzut wolny dla juve, którego nie było.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 12:57

A z tym karnym to nie badzcie tacy pewni! To była walka i oboje sie przewrocili. Fakt, że Crespo (chyba) był przytrzymywany, ale nie na rzut karny. A pozatym nikt sie nie czepia tego oprocz was!

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 gru 2004, 13:06

Był przewrócony na powtórkach było wyraźnie widac!!! Ewidentny rzut karny!!!

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 14:05

maju pisze:Był przewrócony na powtórkach było wyraźnie widac!!! Ewidentny rzut karny!!!
Nie przegadasz obiektywnemu Tomusiowi bo jest slepo oddany klubowi,i chyba meczu z Milanem nie ogladal bo sedzia podobnie jak w meczu z Bologna popelnial duzo bledow.

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 gru 2004, 14:27

przewidziałem 3 zdarzenia i jestem z siebie dumny :
1 że bedzie remis
2 denne widowisko
3 sedzia Fiatowiec

tak dłużej być nie może .....

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 gru 2004, 14:54

DORIAN pisze:
maju pisze:Był przewrócony na powtórkach było wyraźnie widac!!! Ewidentny rzut karny!!!
Nie przegadasz obiektywnemu Tomusiowi bo jest slepo oddany klubowi,i chyba meczu z Milanem nie ogladal bo sedzia podobnie jak w meczu z Bologna popelnial duzo bledow.
Ogladałem mecz i nie jestem ślepo zapatrzony w Juve! Tylko denerwuje mnie juz to gadanie, ze wszyscy sedziowie sedziują tylko postronnie na Juve! Przyznałem ze z Bologną było cos nie tak, ale wczoraj sedziowanie było dobre. Jest remis i antyjuve nie mogą tego przeboleć taka prawda

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 19 gru 2004, 16:22

Powiem Ci ze juventus lubialem do pewnego okresu,moja niechec do tego klubu wzrasta po kolejnych meczach.Mecz z Milanem byl podobny do meczu z Bologna ale juz na lepszym poziomie,ale nie zmienia to faktu ze nie jestes obiektywny:)pozdro.

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 24 gru 2004, 22:51

sędziowie zawsze pomagali Juve, ale teraz z podwojona siłą :wink: Czy dochodzi do nieczystych spraw????Miejmy nadzieje że NIE!!!

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 24 gru 2004, 22:55

zarowno sedziowie jak i inni dzialacze pomagaja dla Juve; nadal nie wyciagnieto jakis konsekwencji po ujawnieniu tej afery dopingowej

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”