Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer » 14 lis 2006, 14:43

No Nedved pokazał klase, ładne brameczki nie ma co 8) , Nie ma sie z czego cieszyc ze stracilismy dwoch podstawowych zawodnikow, ale widze w tym tez jakies plusy ... Szanse dostana dublerzy, beda grac od pierwszych minut więc zobaczymy na co naprawde ich stac :wink: No i oczywiscie Bojinov na jakis czas przestanie byc niezadowolonym z fakty ze nie wychodzi na boisko od pierwszej minuty :wink: Sytuacja w tabeli jest dobra wiec poradzimy sobie jakos bez Alexa i Davida.

Teraz plotek co nie miara :lol: Marynarz z Francji, Superstrzelec z Valencii, Barzagli ....

Bez watpienie trzeba sie wzmocnic, ale nie wierze ze wzmocnienie przyjdzie w zimowym okienku transferowym ... moze uda sie cos zalatwic na lato ... stawiam na Barzagli i jakiegos Francuza oczywiscie :wink: :)

Warto odnotowac jeszcze dwa fakty:

Wypowiedz Zebiny, która troche śmieszy, a takze coraz bardziej zniecheca mnie do Zebiny " W Rzymie gwizdało na mnie 60 tys. kibiców, tutaj tylko 20 tys." :roll:

Dobra informacja jest zapewnienie menadzerki Buffona, ze Gigi nie opusci Turynu w przerwie zimowej :) ... mam nadzieje

Wróć do „Włochy”