Kiedyś się deklarowałeś, że znajdziesz dla mnie linka, na którym mogę obejżeć rezerwy Arsenalu. No więc nadal czekam.fieldy pisze:zresztą widziałem skróty tych meczy o CC i zrobił na mnie duże wrażenie.
Masz rację, co do nie stawiania na starych. Ale znowu nie można popadać w skraności. Wymienić doświadczonego zawodnika, na młokosa ... dla mnie to dziwne posunięcie.fieldy pisze:1. ktoś tam zmądrzał w końcu i nie stawia juz tylko na starych dziadów
No tak, szansę dostał. Z tym, że Vagner Love gra cały czas w pierwszym składzie CSKA Moskwa i tylko czekać na propozycje z Europy. Bo IMO marnuje się w Rosji. Tak jak Carvalho. Z Internacionalu na Rosję to dla mnie nie był dobry krok do przodu. Tutaj mogę powiedzieć jak Leszek Wałęsa - przed wejściem ( ... ) staliśmy nad przepaścią, a teraz poczynilismy wielki krok naprzód. Tak oceniam Carvalho i Love.fieldy pisze:Vagner Love tez nie jest jakimś genialnym piłkarze - są lepsi napastnicy od niego w kadrze - i tez dostał swoją szansę.
W sumie, mecz towarztski to nie gra o złoty znicz. Tutaj przyznam rację.Niemniej jednak, cieszy fakt, że go powołano, niech zobacyz jak to jest. Przeciez to tylko mecz towarzyski.