Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 15 lis 2006, 12:04

fieldy pisze:zresztą widziałem skróty tych meczy o CC i zrobił na mnie duże wrażenie.
Kiedyś się deklarowałeś, że znajdziesz dla mnie linka, na którym mogę obejżeć rezerwy Arsenalu. No więc nadal czekam.
fieldy pisze:1. ktoś tam zmądrzał w końcu i nie stawia juz tylko na starych dziadów
Masz rację, co do nie stawiania na starych. Ale znowu nie można popadać w skraności. Wymienić doświadczonego zawodnika, na młokosa ... dla mnie to dziwne posunięcie.
fieldy pisze:Vagner Love tez nie jest jakimś genialnym piłkarze - są lepsi napastnicy od niego w kadrze - i tez dostał swoją szansę.
No tak, szansę dostał. Z tym, że Vagner Love gra cały czas w pierwszym składzie CSKA Moskwa i tylko czekać na propozycje z Europy. Bo IMO marnuje się w Rosji. Tak jak Carvalho. Z Internacionalu na Rosję to dla mnie nie był dobry krok do przodu. Tutaj mogę powiedzieć jak Leszek Wałęsa - przed wejściem ( ... ) staliśmy nad przepaścią, a teraz poczynilismy wielki krok naprzód. Tak oceniam Carvalho i Love.
Niemniej jednak, cieszy fakt, że go powołano, niech zobacyz jak to jest. Przeciez to tylko mecz towarzyski.
W sumie, mecz towarztski to nie gra o złoty znicz. Tutaj przyznam rację.

Wróć do „Anglia”